Detalj Master Wood Burning Tips

Detalj Master Wood Burning Tips  Detail Master er en trebrennende bedrift og organisasjon som tilbyr produkter og råd til amatørbrennere. Ved brenning, eller pyrografi, er kunsten å brenne design i trepaneler eller runder med varmeapparater. Det er mange forskjellige stiler og verktøy som amatører kan bruke, basert på typen av brenning de vil gjøre, og hvilke effekter de vil skape. Detail Master tilbyr instruks- og verktøytips likt for de som er interessert i kunsten.

Søk synlighet

For detaljert arbeid som skalaer eller fjær, trenger brennere å se hva de gjør. Med noen trebrennende penner (som har et oppvarmet metallspiss som brenner veden), kan det være vanskelig, da pennene i seg selv kan blokkere den delen av treet den brenner. Dette problemet kan løses ved å bruke penner som bruker ledninger til å danne spissen, etterlater et rom hvor brennere kan se hva de gjør.

Ikke se etter flyttbare tips

Detail Master selger ikke flyttbare penntips. Disse tipsene er designet for robuste penner som har en bolt øverst som kan skrue og skrue for å holde en rekke tippformer, noe som gjør det lettere for trebrennere å raskt bytte tipset til en annen stil. Dette har imidlertid sine ulemper. Spissen er mer sannsynlig å være løs og sakte svinge i vanskelige vinkler, noe som fører til ufullkommen brenning. Detaljmester tror ikke at handelen er verdt det.

Skygge variert tre med prikker

Treskygge kan være veldig vanskelig å gjøre. Det er skygge penner med brede tips som er ment å passere lett over skogen, mørkere det i riktig skygge. Dette fungerer, men det er problemer med tre som har hvirvler eller tydelige kornlinjer. Når spissen går over, vil den mørkere de mykere delene av treet mer, men la de vanskeligere delene få en lysere farge og forårsake variert skygge. Detail Master foreslår at brennere i stedet bruker en liten prikkpenn og lager skyggelegging med prikker. Brennere kan plassere prikkene lenger fra hverandre for lys skygge og tettere sammen for mørkere nyanse når det er nødvendig.

Bruk riktig penn for jobben.

Det er mange forskjellige penner og penntips, basert på hva brennere ønsker å gjøre. Scribe penner er brede og nyttige for å lage slørete linjer eller signere et stykke. Andre penner er fint foret for svært detaljert arbeid som fjær eller spesialskalaformer for enkel skalering. Brennere bør velge riktig tips for jobben, og trene med ulike typer tips for å finne det de er mest komfortable å bruke.

Andre artikkelen

Typer Air Nailers
Slik installerer du flis på et treflate
Hvordan lage et grunnleggende hjem soloppsett
Slik reparerer du en forlengelsesstige
Installasjonsinstruksjoner for eik håndtak
Hvordan bygge gjerder på bolig i San Diego
Hvordan torget et tregulv
Slik monterer du en svart skorsteinsovn
Polert Betong Gulv Ulemper
Typer av ledd i betong
Hvordan Lim Wood til Plexiglas
Hvordan bygge en sikker låve
Slik installerer du overgangsstrimlene for laminatgulv
Flat Roof Construction Methods
DIY underlag
Hvilken type isolasjon som skal brukes i kjelleren etterbehandling?
Slik reparerer du kjøkkenlaminat
Elektriske lyskomponenter
Måter å varme med tre
Hvordan lage en eksisterende belagt betonggulv