Slik lagrer du solenergi

Slik lagrer du solenergi 

1.

Strip 1/8 tommer isolasjon fra de ubundne enden av hver ledning du kan finne. Dette vil innebære to fra hvert batteristasjon og to fra solcellen, og skal bare gjøres hvis ledningene ikke allerede er fjernet.

2.

Tape sammen batteristasjonene sammen sikkert på sidene, unngå å blokkere batterikamrene og andre komponenter som er avgjørende for stasjonene 'riktig funksjon'.

3.

Vri enden av de to batteristasjonene 'positive ledninger sammen , samt endene av de to negative ledningene. Du vil bli igjen med en enkelt positiv og en enkelt negativ tilkobling til dine sammenpakkede batteristasjoner.

4.

Vri enden av den positive batteristasjonstilkoblingen rundt den positive --- eller ringet --- enden av blokkeringsdioden. Sement forbindelsen med en dråpe eller to loddetter, som du bør tillate å tørke grundig før du går videre.

5.

p> Koble den negative solpanelstråden direkte til den negative tilkoblingen til batteristasjonene, og lør forbindelsen grundig. Løs den positive solpanelkabelen til den ikke-tilkoblede enden av blokkerdioden også denne gangen.

< p> 6.

Sett opp de oppladbare batteriene i batteristasjonene og sett solpanelet på et sted som mottar lyse, solide sollys. Tillat flere timer for batteriene å lade opp helt.

Mens tradisjonelle strømforsyninger som batterier, spesielt oppladbare, er i stand til å lagre elektrisitet nesten på ubestemt tid. Solcellepaneler, imidlertid. krever konstant tilstedeværelse av en kilde til lyst, konsistent lys for å produsere elektrisitet, og begrenser deres allsidighet dramatisk. Batteriernes evne til å fungere hvor som helst, når det dessverre setter dem foran den grønnere, fornybare solenergien på en stor måte.

Heldigvis kan du konvertere ditt engangsbegrensede solcelleoppsett til en solenergi-lagring system med bare noen få grunnleggende materialer og verktøy innen en halv time eller så.

Andre artikkelen

Slik legger du på hyller
Hvordan bygge ditt eget vinerom
Sunroom Extension Ideas
Light Globe Typer
Slik lagrer du Bellawood Retur
Slik borer du en betongblokk
Hvordan lage rørformede PVC-beslag Fold
Hvordan lage kjellerhylle
Hvordan bygge en enkel peis mantel
Enkle måter å bygge et veranda på
DIY Metal Carport House tillegg
Slik fliser du en badevegg
High End Cabinet Design Ideas
Slik legger du en vinyl kjøkkengulv
Slik festes Wood Trim
John Deere Traktorgravere 401C Spesifikasjoner
Slik bruker du sukker til å fjerne overflødig grout av keramisk flis
Hvordan bygge en ekte Fieldstone peis
Kontorbelysningsalternativer
Hvordan fungerer tenger som et løft?