Slik installerer du en Neo Dusj

Slik installerer du en Neo Dusj 

1.

Sett dusjbrettet, bunnen av dusjen, på gulvet. Brettet må være tettsittende med veggene og lined opp til avløpsrøret for å unngå lekkasje. Det er to grunnleggende størrelser på Neo dusjer. En har en nødvendig vegglengde på 35 1/2-tommer og en annen er 38 1/4-tommer, begge i en 90 graders vinkel.

2.

Finn de to veggene profilbrikker (# 2), og plasser dem vertikalt i hele enden av den ytre kanten. Nivå dem, en om gangen, og så bor hullene til skruene med de forborede hullene som guider. Sett inn veggankrene (# 9) i hullene og skru deretter inn ST 4.2x30 rundhodet, selvskruende skruer (# 12) i veggankrene.

3.

Plasser de to glassprofilbitene (# 1) på toppen av veggprofilbitene med ST 4.2x18 rundhodet, selvskruende skruer (# 11). Dobbeltklikk profilen med nivelleringen for å sikre at alle sidene er vertikalt vertikalt. Stram profilens sider med skrutrekkeren.

4.

Sett de to støttestengene (# 6) på hver av glassprofilbitene (# 1). De bør være parallelle med gulvet, så sjekk med nivelleringen for å sikre at disse støttene ligger perfekt flatt. Merk stedet på veggen der støttestangen skal plasseres i sin flate posisjon. Bor hullene som kreves for å sette støttestengene inn for sikkerhet. Legg ankeret på festebraketten i veggen og sett støttebjelken på denne braketten.

5.

Skru inn de to hengslene (# 7) på glassprofilstykket på høyre side. Hengslene vil bli festet til hull i hull og skru av innsiden av dusjen. Pass på at de er sikret nok til å støtte døren og nivå slik at døren ikke gni på hver side. Ha en venn å holde glassdøren (# 5) opp til hengslene mens du setter dem på med skrutrekkeren. Ikke slipp døren til den holdes fast av hengslene.

6.

Skyv ned vannlinjen som er festet til glassdøren for å forsegle hullene mellom dør- og glassprofilens sider. Plasser magnetstripene (# 13) rundt døren og den siste anti-vannstripen (# 16) til bunnen.

7.

Fest håndtaket (# 8) til glassdøren. Jo lenger håndtak vil ligge horisontalt på forsiden av dusjdøren, og det kortere håndtaket vil bli plassert vertikalt innvendig. Bruk gummipakkene mellom glasset og håndtakene når du legger opp skivene for montering. Håndtakene passer inn i hull som er forhåndsborede.

8.

Tapp innsiden og ytre leppen av skuffen og profilveggene med silikon caulk. Dette vil holde vann fra å leke ut.

Tips og advarsler

 • Mens du bygger Neo-dusj, vær sikker på å holde barn og kjæledyr unna badet. De store panelene kan falle og skade et lite barn eller kjæledyr. Verktøyene er også farlige nær små.
 • Neo Dusj er en lukket dusj som har en moderne hjørnet design som gir plass til mer enn vanlig dusj. For installasjon vil byggeren bruke flere verktøy for å konstruere enheten nøyaktig for å motstå vanntrykk fra dusjen og lekkasje nær gulvet. Det ferdige produktet er noe å være stolt av hver gang den nytes.

  Andre artikkelen

  Jensen Peis Gel Bruksanvisning
  Gummi gulv fordeler og ulemper
  Slik bytter bladene på en Delta 22-580 Planer
  Ideer for bygget i køyesenger
  Tempererte glassbehov
  Slik bytter du en blad i en sirkelsag
  Typer av trykklager
  Hva er bekymringene for solenergi?
  Slik legger du keramiske fliser på et boblebad
  Billigeste Siding Options
  Utendørs Siding Farger
  Konstruksjon Impact Tools
  Rørrensningsverktøy
  Slik bytter du ditt eksisterende gulv med keramisk flis
  Kablingsinstruksjoner for en Hunter Ceiling Fan
  Hvordan lage et gulv for porselenfliser
  Slik legger du et badekar med en kant
  Byggverktøy og utstyr
  Design House Cabinetry
  Dulux Maleri Tips