Slik installerer du Sandstone Tile

Slik installerer du Sandstone Tile 

1.

Rengjør overflaten av gulvet grundig før du monterer sandsteinfliser. Bruk en rengjøringsmiddel spesielt formulert for undergulvetypen, vanligvis kryssfinér eller betong. Følg rengjøringsinstruksens rengjøringsinstrukser for å fjerne smuss eller rusk på gulvet.

2.

Lag en jevn overflate for installasjonen ved å spre et lag av selvnivellerende forbindelse På undergulvflaten. Bland blandingen i henhold til produsentens anvisninger. Hell forbindelsen på undergulvet, og dekk overflaten av gulvet helt. Rull selvnivelleren på plass ved hjelp av en naprolle for å spre det jevnt. La det tørke over natten.

3.

Finn midtpunktet i rommet ved å måle hver av veggene på rommet og sette et merke ved veggens midtpunkt. Plasser enden av en krittlinje på ett av merkene, og strekk linjen over gulvet til merket på motsatt veggen. Løft linjen litt og klem det mot gulvet. Gjenta prosessen med de andre to veggene. Hvor linjene møtes er det eksakte senteret på gulvet.

4. Legg en rekke fliser langs hver linje for å bestemme en optimal posisjon for installasjon av flisene. Sett opp flisene slik at det er så mange fulle fliser som mulig, med delvis fliser plassert langs kantene på overflaten. Marker flisposisjonene som en veiledning for flislegging.

5.

Bland en mengde tinsettmørtel i en bøtte for å bruke som lim for flisene. Lag tynnettet på gulvet i et 4-fots firkantet område i midten av rommet ved hjelp av flaten av en 10 mm med 10 mm hakkede trowel. Kant vinkelen i en 45 grader vinkel og bruk hakene på kantene på trowel for å heve ryggene i tinsettet.

Legg fliser på mørtel ved å bruke Plasseringen markerer som en guide, og vri flisene litt for å smøre mørtel over baksiden. Trykk godt fast for å sette flisen sikkert og legg deretter to flisavstandsstykker langs alle kantene av flisene for å gi jevn adskillelse og linjer under installasjonen.

7. Fortsett å sette fliser på gulvet, gjenta tinsett-applikasjonen og fliseplasseringsprosessen til du når overflaten. Klipp kantfliser ved hjelp av en våt sag for å passe langs kantene på gulvet, etterlater et gap på u0026 # xBC; tommers langs veggen for å muliggjøre ekspansjon og sammentrekning av gulvets overflate. Bruk tømmernivå, plassert over flisene for å sikre at flisene er nivået når de er installert. Trykk på fliser på ikke-flatt på plass ved hjelp av en gummibåt. Vent minst fire timer før mørtelet begynner å sitte før fuging.

8. Legg et lag flisforseglingsmiddel på flisoverflaten før fuging for å forhindre at fugemassen misfarger porøs sandstein. Pensel tetningsmidlet jevnt på flisene, og la det tørke i to timer før påføring av fugemasse.

9.

Fjern flisene og fest fugene til leddene mellom fliser for å beskytte sidene av flisene mot skade og å hjelpe til med vedlikehold. Spred fugemasse over flisene ved hjelp av en fugemuskel, skyv fugemassen inn i leddene, fyll dem helt. Vent 15 minutter og bruk deretter en fuktig svamp for å fjerne overflødig fugemasse fra overflaten av flisene og for å jevne ut fugerørene. Vent ytterligere to timer, og bruk en tørr, luddfri klut for å fjerne tåke igjen på flisene med rester fra fugemasse. Tillat mørtel og fugemasse å sette seg fullt ut i tre uker.

10.

Påfør fugemasse på fugemassen på leddene for å beskytte fugemassen mot flekkskade. Vent natten før du bruker flislagt overflate.

Sandstein, en av de sterkeste gulvfliser tilgjengelig, kommer i et stort utvalg av naturlige, jordfarger. Den er nyttig i områder med høy trafikk på grunn av overflatens holdbarhet. Riktig installert og konsekvent vedlikeholdt, vil sandstein fliser sannsynligvis vare livet til ditt hjem. Avdragsprosessen er viktig for denne holdbarheten, da sandstein er porøs og dermed lett farget hvis den ikke håndteres riktig.

Andre artikkelen

Slik Reface Peiser Med Cement
Slik installerer du Vinyl Baseboard Trim
Tørrvegg Knock Down Tools
Hardy Plank vs Vinyl Siding
Hvordan bli kvitt duer fra taket
Slik monterer du beslag på en kobberrør
DIY Gel Peiser
Hvordan holde Vinyl Siding fra Falling Out
Fordeler og ulemper med travertin gulv
Hjemmelaget Trundle Bed
Slik installerer du Dørramme Trim
Slik prissetter du et rom
Slik installerer du en Trex Deck Railing
Slik fjerner du klistrede gulvfliser
Hvordan bygger jeg en Cement Foundation?
Slik bytter du glasset i franske dører
Hva er en Dewalt XRP?
Hvordan Hang Curio Skap
Hvordan lage betongstein
Kirsebærgulv Installasjon