Slik fyller du travertin

Slik fyller du travertin 

1.

Installer fliser med riktig avstand mellom dem (vanligvis 1/8 tommer). La dem stille i minst en dag.

2.

Spred flisens tetningsmiddel over flisens flate, ved hjelp av en bred pensel. Påfør tetningsmidlet i en jevn, jevn kappe og løp den brede kanten av børsten flatt mot flisens overflate slik at den ikke kommer ned i hullene i flisflaten eller inn i mellomrommene mellom dem. Målet er å belegge flatt overflate av flis med tetningsmasse, mens du får så lite av det som mulig i hullene og mellomrommene. La tetningsmassen tørke i en til to timer.

3.

Påfør overflødig fugemasse på overflaten med en fugemasse, begynner i et hjørne av plassen og tråkke over. Arbeid i seksjoner av 6 eller 8 kvadratmeter, spred grout over hele delen, tvinge det inn i mellomrom og hull, mens du skraper den av den flate overflaten. La fugemassen ligge i fem til 10 minutter i hver seksjon.

4. Gå over fugemassen med en fuktig svamp, løp den brede, flatt side av svampen jevnt over flisoverflaten for å ta opp overflødig fugemasse av det flate ansiktet mens du glatter det over hullene og mellomrom. La fugemidlet kurere i tre til fire dager.

< p> 5.

Pensel på et annet lag med flisbelegg. Denne gangen, belegge hele flislagt overflate, fugemasse og alt. La tetningsmassen tørke i to timer, og påfør deretter et andre lag på samme måte. La det tørke i en dag før du gjenopptar bruken av området.

Tips og advarsler

 • Ventil rommet ved påføring av tetningsmasse.
 • Travertin er en form for stein som har hull og kratere i overflaten, resultatet av dets tunge mineralinnhold. Når travertin er i flisform, gir kratrene et dramatisk utseende med sin tilfeldige plassering rundt overflaten, men de gir også problemer, siden de vil samle smuss. En løsning er å fylle kratrene med fugemasse. Ved å bruke fugemasse som er mørkere enn flisen, vil du beholde det dramatiske overflatemønsteret intakt uten å la åpne de smussoppsamlende hullene.

  Andre artikkelen

  Slik isolerer du et hus med cellulose
  Slik borer du et hull i en porselenvaske
  Hva slags forsikring trenger jeg å utgrave min grunn?
  Gulvmaling Slipingstips
  Hvordan finne ut om en entreprenør har hatt klager mot ham
  Slik legger du en fliser tilbake
  Slik Renovate en murstein peis
  Hvordan passer Real Wood Flooring
  Slik legger du keramiske fliser i et eksisterende bad
  Slik installerer du en ny utvendig dør og etui
  Hvordan bygge en utvendig trappelagre
  Slik installerer du et lavt flytende toalett
  Typer av stein for bygghus
  Hvordan glatte spor i betong
  Slik Strip Concrete Sealer
  DIY Hard Wood Floor Refinishing
  Slik reface en benkeplate
  Hvordan lage en Solar Box komfyr
  Slik installerer du en dampbarriere på en stentfond
  Hjemmelaget Bench Grinder Sanding Disc