Hvordan remodel en 5x8 bad

Hvordan remodel en 5x8 bad 

1.

Paint veggene i 5-å-8 badet ditt med en lys farge. Lyse farger skaper en illusjon av et større rom mens mørke farger gjør et rom og føler seg lite.

2. Legg plast over alle elementene på badet, inkludert gulvet , forfengelighet og toalett, for å beskytte dem mot utilsiktet maling. Legg taket på badet for å gi et nytt utseende og preg på rommet.

3.

Monter speil over en hel vegg på badet ditt. Velg mellom innrammede veggspeil eller et utvalg av frameløse speil. Speil vil utfylle lysmalingfarge på veggene og bidra til å skape en åpen, luftig følelse i rommet.

4.

Monter et glassblokkvindu eller frostede glassvinduer i bad i henhold til produsentens anvisninger. Disse vinduene tillater naturlig lys å utstråle på badet ditt, slik at det ser ut og føles større. De gir også privatliv fordi glasset er ugjennomsiktig.

5.

Ta av vasken, og monter en sokkel eller vegghengende vask i henhold til produsentens anvisninger for å skape mer gulvplass i 5-til-8 badet.

6.

Heng reoler over vasken, vinduene og døråpningen på badet ditt for å gi deg selv lagringsplass og påvirke utseendet på veggene dine.

7. Rengjør badet gulvet med mildt vaskemiddel, vann, en fille og en mild børste. Denne innsatsen hindrer deg i å fjerne gulvene og installere en ny.

Det er på tide å ombygge ditt 5-til-8-bad. Når du vurderer hvordan du remodeler badet, må du ta hensyn til at du kanskje ikke trenger å bytte alt på badet. Endre fargene på veggene og typen glass i din vinduer skifter øyeblikkelig utseendet på badet. Det er ikke nødvendig å bytte badekar eller toalett for å fullføre et vellykket badomform, med mindre du selvfølgelig vil gjøre det.

Andre artikkelen

Slik konverterer du en garasje til en verksted
DIY Wood Screenhouse Kits
Hvordan lage konkret ser fin ut
Hvordan lage fliser uten grout space
Hvordan male hjemmeutvendig
Takmonteringstips
Hvordan lage et Solar Storage-batteri
Ceiling Ideas med en header
Slik legger du til plass til et kjøkkenbord
Slik installerer du granittfliser
Slik installerer du 2X2 fliser i dusjen
Hvordan figurere kvadratfot med vekt
Hvordan måle kvadratfot for sidespor
Hengselinformasjon
Hvordan bygge et skap rundt en vaskemaskin og tørketrommel i et bad
Eldre hjemreparasjonstilskudd
Hva er egenskapene til en såpe steinvask?
Slik programmerer du en Genie Intellicode Garage Door Opener
DIY Vinyl Carports
Informasjon om bygging av grønne hjem