Hvordan lage en hjemmelaget vindmølle

Hvordan lage en hjemmelaget vindmølle 

1.

Velg et plasseringspunkt. Ta en titt rundt eiendommen din og finn et sted som er åpent for vinden. Du vil ha et sted som har få trær, bygninger og andre ting som vil hindre vinden.

Du vil kanskje også vurdere lyden som vindmøllen vil produsere når du velger plasseringsplassen din. Selv en liten boligmølle vil produsere noe støy som kan være et problem hvis det er plassert for nært boligområde.

2.

Bestem om retning. Vindmøllen må være orientert slik at den er i tråd med retningen som vinden blåser mesteparten av tiden. Dette vil sikre at vindmøllen genererer så mye energi som mulig. Hvis du er usikker på hvilken retning vinden blåser ut av det meste, må du holde en logg for å bestemme riktig retning. Hold loggen din i ca en måned før vindmøllen er bygget. Gå ut tre til fire ganger hver dag og kryss ned dagen, tiden og retningen blåser vinden. Gjennomgang av denne loggen skal gi deg en god følelse av hvor vinden vanligvis kommer fra.

3.

Velg et vindmølleutstyr. Det er flere ting du bør vurdere når du velger ditt sett. Blant disse hensynene er pris (gjennomsnittlig kostnad er noen få hundre dollar), kundeservice og enkel montering. Ikke vær redd for å ringe firmaet du bestiller fra, og test det kundeservice ved å stille spørsmål om produktet. Be om å vurdere vanskeligheten ved montering og hvilke verktøy som trengs, om det er et telefonnummer du kan ringe for hjelp med montering om nødvendig, og om de medfølgende monteringsanvisningene. Forespør om instruksjonene er skrevet eller på video. Finn også ut hvor lenge de skriftlige instruksjonene er. Dette vil gi deg en ide om hvordan intrikate eller komplekse instruksjonene er.

4.

Monter vindmøllepakken. Følg produsentens instruksjoner for å montere vindmøllen. I de fleste tilfeller vil dette lignes på å montere et møbel. De fleste elektriske deler vil sannsynligvis komme sammen.

p> Monter vindmøllen. Sett produsenten skal også inkludere anvisninger for installasjon og koble vindmøllen til ditt hjems elektriske system.

Tips og advarsler

 • Når du velger et vindmølleutstyr, vær forsiktig med svindel. Sjekk ut et selskap du planlegger å kjøpe et sett fra gjennom Better Business Bureau og online gjennomgang nettsteder.
 • Vindmøller, eller vindturbiner, er en av de mest økonomiske gjør-det-selv-prosjektene for villaeiere som ønsker å redusere energikostnadene ved å produsere egen strøm. De er billigere enn solcellepaneler, selv som et gjør-det-selv-prosjekt, fordi det ikke er noen dyre solceller å kjøpe.

  Designene kan imidlertid være kompliserte; Med mindre du er ingeniør, er det enklest å bygge en vindmølle for hjemmet ditt å bruke et sett.

  Andre artikkelen

  Slik klargjør du vegger for å male bakgrunnsbilde
  Slik blander du gamle fliser med nye trendfliser
  Hvordan å fjerne baderoms tetningsmasse
  Slik installerer du Hardie 4 'x8' Stucco Board Sheets
  Hvorfor er designprosessen viktig?
  Hvordan måle dører på et mobilt hjem
  Hvordan installere innfelt lys med ingen loft i et gammelt hus
  Hvordan bygge et vegg akvarium
  Slik legger du selvklebende vinylfliser
  DIY: Vindurammer
  Slik installerer du Trim på avrundede hjørner
  Utvendige kledningsalternativer
  Fordelene med trippelglass
  ANSI Ladder Typer
  Slik fjerner du oljemaling fra pensler
  Fremgangsmåte for å følge ved bruk av treverk
  Hardwood Flooring Sammenlignet med Pergo
  Slik hopper du over Trowel Texture a Wall
  Typer av tre takkroker
  Hvordan sammenligne stiger