Hvordan Remodel en peis med keramiske fliser

Hvordan Remodel en peis med keramiske fliser 

1.

Dekke en eksponert murstein og lag overflaten på overflaten for å motta keramiske fliser. Trowel på et lag med tynn sett mørtel over mursteinene i surrounden, utjevne mørtelet med flatekantens flate kant til surrounden er jevn og jevn. La denne mørtel tørke over natten.

2.

Legg keramiske fliser i et område av samme størrelse som den flisene som skal flises. Planlegg designen av flisene for å finne ut hvor mange som passer på beina og toppen av omkretsen, og hvor flisene må kuttes for å passe.

Sett den første flisen slik at den vil ligg like over ovnen, midt i omkretsen. De neste flisene legges til høyre og venstre og over denne flisen, over toppen av omkretsen. Legg benflisene sist.

Merk fliser som skal kuttes for å passe med en rett kant og blyant, og skjær dem med en flis sag før de dobbeltsjekker passformen deres. med de andre fliser.

4.

Monter keramiske fliser på surround i samme mønster du opprettet i layoutet. Spred en liten mengde tynn sett mørtel om gangen direkte på surrounden. Denne gangen rake det tynne settet med den spissede enden av trowel for å lage rygger som vil bidra til å gripe og holde flisene. Trykk hver flis i tynn sett og vri den på plass.

5.

Vent 24 timer før mørtelet tørker og grout deretter dine keramiske fliser. Trykk fugemasse mellom flisene ved hjelp av flaten i en fugemasse. Vent ti minutter og tørk så mye overflødig fugemasse fra flisene dine med en fuktig svamp. Tillat fugemasse å tørke i ytterligere 24 timer, og hele installasjonen skal kurere i to til tre uker før du henger på en mantel.

Tips og advarsler

 • Hvis du installerer galte eller sprukne fliser på din surround, må du forsegle dem med en impregneringsforsegler før du grout dem for å hindre at fuger kommer inn i sprekkene.
 • Peis omgir kan være en intrikate del av ethvert hjem design. Peisen er ofte sett på som rommet i fokus, så når en eksponert murstein surround ikke blander seg inn, kan keramisk flis være svaret. Enhver type eller stil av keramisk fliser kan installeres på peisen surround eller ild for å gi et nytt, nytt utseende. Uansett om du fliser hele peisveggen, eller bare rundt ovnen, installer du keramisk fliser for å gi hjemmet ditt farge, detaljer og interesse.

  Andre artikkelen

  Sliping og dreieverktøy
  Hengsler som ikke krever skruer
  Bruk av en stiftpistol
  Slik setter du fast trepinner direkte til en grunnmur
  Hvordan bygge en enkel bokhylle
  Hvordan installere Prefinished Wood Flooring på trappene
  Slik planlegger du en bærbar bygning
  Hvordan legger jeg opp kabinett mot kjøkkenutstyr?
  The Best Soils for Compaction
  Pergo vs Hardwood Floors
  Slik installerer du Bruce Floors
  Slik fliser du en dampdusj
  Slik måler du et bakgrunnsmønster Drop
  Hvordan bruke Shims
  Hva er en D-ring?
  Hvordan henge et skap på badet
  Hvordan å fjerne baderoms tetningsmasse
  Utstyr for montering av plastrørledning
  Stiler av hus helvetesild
  Hvordan bygge en vindmølle trinn for trinn