Florida Building Codes for skjerm rom

Florida Building Codes for skjerm rom  Florida huseiere elsker vakkert vær. Med et skjermrom kan de nyte det mens de holder et lag av beskyttelse mellom dem og feilene. Men før du bygger et skjermrom, kan det være en eller flere byggekoder du bør undersøke. I Florida er det lag med byggekodeforskrifter. Først fastsetter statens retningslinjer hvilken standard alle må følge med. På lokalt nivå kan en byregering kreve at flere retningslinjer blir oppfylt. Alle kodes som er relevante for din situasjon, må følges.

Godkjente planer

Om du gjør byggingen selv eller ansett en entreprenør, må du få de riktige byggetillatelsene før skjermrommet er bygget. Du har to måter å gå om å gjøre dette. Den første er å ansette en lisensiert entreprenør, kontrollere sine referanser og lisensstatus, og la ham håndtere å få tillatelser og sørge for at alt relatert til skjermrommet oppfyller godkjenningen av både statlige forskrifter og eventuelle lokale retningslinjer. Ditt andre valg er å gjøre deg kjent med regelverket og bygge det selv. Under alle omstendigheter må noen få de nødvendige byggetillatelsene før en enkelt skudd med smuss blir vendt. En tillatelse betyr ganske enkelt at staten og den lokale myndigheten har sett over de foreslåtte planene, og gitt deg en god framgang.

Vindlast

Når det tas som en helhet, er Floridas statlige og lokale byggekodeforskrifter trolig den mest stive i landet. Den primære årsaken er på grunn av statens orkaner og tilhørende vind. Skjermrommet ditt må bygges for å motstå disse vindene på opptil 150 miles i timen. Du bør sjekke din lokale kode for spesifikasjoner, men forvent å finne forskrifter som krever tykkere metallbjelker, braceplater, vindspenning og rustfritt stål for å forankre skjermrommet ditt til dekk. Hvis du ansetter en lisensiert entreprenør, vil han vite nøyaktig hvilke regler som gjelder for ditt område. Hvis glass brukes, bør det være støtbestandig. Hurricane skodder kan være nødvendig for å kutte ned forekomsten av vindbåren rusk.

Andre elementer

Mens orkaner er det naturlige værelementet som er mest forbundet med Florida, ikke glem det svampete terrenget, fuktighet, varme og nedbør Alle disse kan forringe sikkerheten til et skjermrom over tid. Byggekoder tar hensyn til dette, og derfor er aluminium valgfriere enn tre som kan rote. Sterkere enn vanlige skjermer kan motstå Mother Nature s beste for 8 til 10 år.

Inspeksjoner

Inspeksjoner av skjermrommet ditt kreves på ulike stadier av konstruksjon. Når ferdiglaget er ferdig, må betongfunnet passere inspeksjon, deretter innramming, skjede, tak og svømmebasseng, hvis det er aktuelt. Hver fasett av konstruksjonen må oppfylle alle lokale og statlige retningslinjer. Hvis det ikke lykkes med inspeksjon, fortsetter du å jobbe på den til den gjør det.

Andre artikkelen

Hvordan trekke opp flis
Slik fjerner du en linoleumgulv
Hvordan legge til dekorativ støping til døren din
Hvor lang tid tar det å installere forhåndsdefinerte tregulv?
Garage Konvertering Byggforskrifter
Hvordan gjøre en Perc Test
Hvordan henge gips på metallpinner
Slik bytter du fliser rundt en vask
Slik remodellerer du et 1960-talls bad
Ideer for kjøkkenet bor
Hvordan bygge et billig hjem i Canada
Hvordan velge en benkeplate
Slik installerer du Travertine Wall Tiles
Hva er Gips Wallboard?
Slik installerer du et flisegulv i et oppe bad
Slik installerer du Bath Tub Surrounds
R-verdien av 3/4 kryssfiner Vs. Glassfiberisolasjon
Pelletskamin Vs. Vedovn Kostnad og effektivitet
Ideer for et U-formet kjøkken
Hvordan Remodel et luksuriøst kjøkken