DIY Installere VVS for et toalett

DIY Installere VVS for et toalett 

Installer vannledning og toalettventil

1.

Slå av hovedvannforsyningen til huset ved hovedventilen, som vanligvis finnes på utsiden av huset eller i en betongboks i nærheten av gaten.

2. Monter en 1/2-tommers kobbervannslinje til toalettet, satt opp gjennom veggens bunnplate på ca 8 tommer til venstre for toalettet. Sentrumlinjen for vannlinjen. Vannledningen som gir vasken, er et utmerket nærliggende tilkoblingspunkt. Pass på at du bruker en 90-graders albue eller stub-utpassing for å utvide vannlinjen gjennom veggoverflateplanet, parallelt med og ca 8 tommer over den ferdige gulvflaten for en standardventilplassering.

3.

Fest kobbervannrørene til en tilstøtende veggstang, en isolert rørkrok eller lodd Linjen til en kobberspikring festet til veggtappene på begge sider av vannlinjeposisjonen.

4.

Monter en toalettstoppventil og trimringen til slutten av 1/2-tommers co pper vannlinje stub-out, sørg for å trimme kobberrøret slik at stoppventilen er plassert flush eller nesten flush med veggoverflaten.

Monter avfallslinjen og toalettflensen

1.

Koble en 4-tommers ABS-avløpsledning til hovedavløpsrøret nærmest toilettstedet, og forleng deretter den nye avløpsrøret til toalettet. Hvis det nye toalettstedet er en del av et komplett bad, kan vask og badekar drenering knyttes til toalettet avløp også. Sørg for å opprettholde minimumsskråningen som kreves av byggekoden, og at det er installert et rensingsutstyr på det punktet hvor avløpsrøret slår seg vertikalt opp til badet gulvet.

Klipp et hull på 6-tommers diameter i undergulvflaten på badet, og kontroller avløpsstedet med produsentens spesifikasjoner for toalettet. Den ferdige enden av ABS-rørene skal sitte gjennom undergulvet ved 12 tommer fra badets bakvegg, minst 18 tommer på hver side fra veggen eller skapet, og flush med undergulvflaten.

3.

Sikker støtte under undergulvet for avløp linje med standard ABS-bånd eller blokker for å holde avløpsledningen på plass.

4.

Monter en standard toalettflens til slutten av ABS-avløpsrøret og fest flensen til undergulvflaten ved hjelp av belagte treskruer. Den nødvendige tilførselen og avløpsvannet er nå ferdig for det nye toalettet.

Tips og advarsler

 • Tørk ABS-avfallsrør og -beslag før finalen liming og kobbervannlinjen før sluttlodning bidrar til å sikre nøyaktig justering og plassering av linjene.
 • For å være en forholdsregel, bør kobbervannledningen midlertidig avkortes og fylt med vann for å kontrollere eventuelle lekkasjer før
 • Ved å installere de grove rørleggerlinjene for et nytt toalettsted, krever du en grunnleggende forståelse for og evne til lodding av kobberbeslag, samt forståelse av akrylonitril-butadienstyrenrørkomponenter og boliger dreneringssystemer.
 • Lokale, statlige og nasjonale rørleggerkoder har spesifikke krav til utformingen, materialene og plasseringene til rørleggerarbeid og avløpsrørledninger, og du bør kontakte din lokale bygningsavdeling for å sikre samsvar.
 • Mange boligreparasjonsprosjekter inkluderer tillegg av et nytt toalett. Før toalettet kan installeres, må avløpsrøret og vannforsyningsledningen føres til det nye toalettstedet. Dreneringslinjer for husholdningsavfall er vanligvis samlet ut av akrylonitrilbutadienstyrenrør, en svart plastrør som ofte kalles ' ABS ', mens vannforsyningslinjer er produsert av kobberrør. Begge rørsystemer er relativt enkle å installere ved å følge en grunnleggende prosedyre for å oppfylle toalettetes forsynings- og avløpskrav.

  Andre artikkelen

  Hva er fem forskjellige typer broer?
  Slik bruker du en poleringssten til glatte granittkanter
  Hvordan bygge en Miter Saw Table Stand
  Hvordan bygge Wood Stillas
  Loftisoleringstips
  Hvordan lage en vindmølle til krafthus
  Hva er formålet med følt papir under taktekking?
  Slik installerer du profesjonell dusjgulv
  Slik fjerner du en kjøkkenvask og teller
  Hvordan Finne Omaha tregulv
  Hvordan installere Oak Wood på trapper
  Hall Bath Tile Ideas
  Slik bytter og matcher eldre 12 x 12 tommers keramiske gulvfliser
  Hvordan bygge interiør dør hengsel jambs fra tre
  Blander tynn-sett mørtel til benkeplater
  US Government Office for Solar Grants Information
  Elektrisk Vs. Væske Radiant Gulvvarme
  Hvordan Bytt Trimmer
  Hvordan sette Hardwood Floors på trapper
  Hvordan å beregne taktekking negler