Hvordan gjøre rørleggerarbeid for en tilleggs-bad

Hvordan gjøre rørleggerarbeid for en tilleggs-bad 

1.

Mål rom eller område som du ønsker å konvertere til et nytt bad. Noen ganger kan rommet kjøpes fra skap, soverom, verandaer, vaskerom eller andre rom. Noen ganger er det nødvendig å bygge på et nytt tillegg. Overfør målingene dine til grafpapiret.

2.

Tegn det eksisterende huset (i det området hvor det nye badet skal installeres) og vis dørene, vinduene, veggene, døren gynger, lysarmaturer, lyskilder, eksisterende VVS-inventar og andre funksjoner i rommet eller rommene. Det er viktig å vise tilstøtende rom for å forstå hvordan det nye badet passer inn i eller arbeider med disse områdene. Sørg for å legge til målinger.

3.

Legg sporingspapir over din eksisterende husplan. Tegn i form av ditt nye badtilskudd. Detalj hvor du vil installere inventar og armaturer (som badekar, dusjer, vasker og kommoder). Hvis det er eksisterende rørleggerarbeid nær plasseringen av det nye badet, så angi plasseringen av rørleggerarbeidet. For eksempel kan du ha et bad på gulvet under ditt nye badsted.

4.

Beregn et budsjett for ditt badprosjekt som inneholder et skriftlig estimat fra en rørlegger, elektriker , snekker, gipsvegg og fliser, samt kostnaden for alle beslag, skap og utførelser. Legg til 10 prosent for uventede overbelastninger.

5.

Ta med deg badeplanen til din lokale bygningsavdeling og diskutere med deres eksperter omfanget av prosjektet. Vanligvis kan din lokale bygningsavdeling avgjøre om alderen og plasseringen av ditt hjem vanligvis inneholdt rørleggerarbeid som kunne håndtere tilleggsbelastningen til et nytt bad. Du vil også bli informert om tillatelseskostnader og andre byggproblemer knyttet til tillegget ditt.

6.

Kjøpsbevis og velg en rørlegger med godt omdømme. Du kan velge å demo området av det nye badet selv for å spare på kostnader. Dette kan typisk gjøres med pry barer, hammers, gips sag og en sawzall. Rørleggertjenester et område i hjemmet hvor det ikke eksisterer noen rørleggerarbeid, krever vanligvis å åpne gulv og deler av taket der det er nødvendig å koble til eksisterende rørleggerarbeid.

Åpne vegger hvor ny VVS og elektrisitet vil bli installert. Mange nye badtilførsler blir revet til studene, slik at god tilgang til vegghulene er gitt for snekkere, rørleggere og elektrikere. Det er også nødvendig å skaffe en VVS-kanal i de fleste bad, som kan kreve en ekstra underleverandør.

Rough i rørleggerarbeidet når demo er fullført. Rough-in inkluderer alle vann- og avløpsrør og en fullstendig testing av disse systemene for å sikre at de nye rørene fungerer som de skal. Ofte er dusjpanner, badekar og kommoder installert under grovperioder. (Inspeksjonskrav i ditt område kan variere.) VVS-inspeksjoner vil ofte skje når systemet er testet.

9.

Avslutt rørlegger er når rørleggeren kommer tilbake etter skap, vegger, tak og gulv er installert. Rørleggeren vil ferdig med inventar og tilbehør slik at alt er vanntett, forseglet og fungerer ordentlig. En endelig inspeksjon er ofte nødvendig før prosjektet utgis.

Tips og advarsler

 • Lei en sertifisert og lisensiert rørlegger som er anbefalt av Better Business Bureau . Sjekk ditt rørleggerarbeid og elektriske kontroller. De skal være signert av på baksiden av den offisielle tillatelsen. Ta tillatelsesspørsmål direkte til bygningsavdelingen for avklaring. Mengden og typer av rørleggerarbeid du trenger for tilsetningen din, vil avhenge av størrelsen og kompleksiteten til ditt nye bad og alderen, størrelsen og tilgjengeligheten til eksisterende vvs-systemer.
 • Se alltid på og les dine tillatelser og inspeksjon rapporterer deg selv.
 • Å legge til nytt rørleggerarbeid til et eksisterende hus kan være komplisert og dyrt. Etter å ha bestemt seg for hvor det nye badet kan være plassert i hjemmet, er det viktig å avgjøre om din eksisterende VVS er av tilstrekkelig størrelse, slik at du kan legge til ekstra armaturer. Du kan vanligvis bestemme dette ved å diskutere hjemmet ditt og vise din foreløpige planløsning til din lokale planleggingsavdeling. De vil kunne hjelpe deg med å forstå størrelsen på ditt eksisterende rørleggerarbeid og hva som tillater og problemer du sannsynligvis vil møte med tillegget ditt.

  Andre artikkelen

  Slik legger du fliser på gulvbord
  Hvordan bygge et suspendert tak
  Hvordan lage fliser Stick til taket
  Sikkerhetsverktøy for taktekking
  Slik fliser under toalett
  Hvordan finne Studs i en Gipsvegg
  Hvordan transportere Sheetrock med bil
  Slik legger du steinfinér på en betongblokk
  Hvordan bygge en trerammehytte
  Slik fliser du et keramisk kjøkken Backsplash
  Slik lagrer du en lagringshylle
  Kjøper Skap Dører Og Skuffer
  Gulvstifter vs. Gulvspiker
  Hva er involvert i å bytte ut kjøkkenskap?
  Verktøy som brukes til å kutte Clickboard laminatgulvbord
  Trykkbehandlingen av tre
  Slik legger du ut et rom til flis
  Hvordan fikse tregulv
  Hvordan Skrue Studs i en Block Wall
  Hvordan søke om offentlige tilskudd i Tennessee