Hva er Honed Kalkstein Marble?

Hva er Honed Kalkstein Marble? 

Kalkstein s Makeup

Kalkstein er en sedimenterende stein som består i stor grad av kalsitt. Mest sett i tidligere sjøsenger, består steinen eller lag av silt og marine liv. Farger kan variere fra krem ​​til grå med de dypere farger som er forårsaket av nærvær av mineraler i steinens sminke. Siden kalkstein ble dannet fra lag av materialeoppgjør og komprimering over tid, er det vanlig å finne fossiler av sjødyr som så vel som skjell i steinen. Siden honed kalkstein har en flat, matt overflate, legger disse fossilene interesse og dybde til steinens overflate som gir den karaktermarmoren fra polering.

Kalksteinens finish

Mens marmor og granitt kan males og poleres Til høy glans er kalkstein ofte for myk for denne prosessen. Derfor blir stenen oftest herdet, eller vil bli malt til en flat eller matt finish. Honet kalkstein har et nesten kalkaktig utseende til det, med lite eller ingen glans .

Av og til vil en type kalkstein være vanskelig nok til å ta et høyt polsk. Noen av disse steinene inkluderer Crema Luna og Cafe Pinta, selv om disse steinene oftest finnes i en fin finish. Selv om det er mulig å sette det som kalles en 'høy hone' eller en liten glans på noen typer kalkstein, for eksempel Lagos Azul, blir denne prosessen ofte svakt når steinen er installert og brukt i en kort periode.

Farger av kalkstein

Den reneste hakkede kalksteinene er veldig myke hvit i farger. Disse steinene består av nesten ren kalsitt med lite eller ingen andre mineraler i sminke. Med den flate, hakkede overflaten har disse rene steinene lite i vei for karakter eller uttrykk.

Andre farger av honed kalkstein inkluderer kremer, beiges, lys og mørk grå og gull. Noen populære steiner inkluderer Jerusalem steiner i nyanser av gull og grått, som Jerusalem Gold og Benjamin Gray og portugisiske hermetiske limestones, som er lyse brunbrune eller flekkede med små fossiler. En hvilken som helst av disse hakkede limestones vil variere fra stykke til stykke ved å være litt lettere eller mørkere enn den neste. Ingen årer eller striper av farge vil være synlige, som det er tilfelle av en marmor.

De travlere hakkede limestones vil ha skall, spiraler og små skapninger tydelig i overflaten. Flere stille steiner vil ha et mer ensartet utseende med små fossiler, eller bare sporadiske fossiler som markerer overflaten fra tid til annen. Som en hvilken som helst naturstein, er kalkstein utsatt for variasjon i farge fra stykke til stykke og fra lot til parti. Dette betyr at noen steiner som er kjent for sine fossiler, kan ha ingen, og andre steiner som ofte er stille i utseende, kan ha flere skall innenfor ett stykke. Honing eller polering av steinen vil ikke påvirke disse fossilene eller deres tilstedeværelse. Faktisk er det faktum at de fleste limestones er herdet, som vil hjelpe fossilene til å bli mer synlige, da polsk reflekterer lys som ellers kan skjule tallene.

Omsorg for kalkstein

Hvis du har hermet kalksteinfliser eller tellere i din hjemme, du må ta vare på dem for å opprettholde sin skjønnhet. Fordi steinen er så myk og porøs, kan den ripe og flekke lett.

Hold steinen så tørr som mulig ved å tørke opp vann og utslipp så snart de blir lagt merke til. Rengjør alltid kalkstein med en steinrenser eller et mildt rengjøringsmiddel og en myk klut og forsegl steinen regelmessig med en impregneringsforsegler for å beskytte den.

Noen honed limestones som Lagos Azul reagerer veldig dårlig å vanne. Hvis disse steinene brukes i et dusjrom, vil de ofte grop og begynne å vise slitasje over tid, så noen produsenter vil gi råd om bruk i våte områder.

Fransk kalkstein

Det ene unntaket til kalksteinregelen er fransk kalkstein. Dette materialet består av kalsitt, som andre kalkstein, og er normalt hakket i overflate. Stenen er også mye vanskeligere og mer sprø enn andre hermetiske limestones. Den kan tåle tung bruk og trafikk uten å ha på seg og markere at andre hermetiske limestones er gjenstand for, og har blitt funnet i århundrer gamle gårdshus.

For huseiere som elsker utseendet av hermetisk kalkstein og vil nyte bruken som teller, men bekymre seg for vedlikeholdet, kan fransk kalkstein være et bedre valg. Honed kalkstein er et ofte brukt byggemateriale laget i fliser og tellere for alle rom i huset. Softer enn marmor, har kalkstein et særegent utseende som kan gjøre et rom føler mer innbydende eller varmere enn en sværtpolert marmor. Dette skyldes at mest kalkstein ikke kan males til en polsk, og er derfor 'honed' eller venstre med en matt finish. Mens mange mennesker vil referere til produktet som 'honed kalkstein marmor', er kalkstein faktisk en sedimentær stein, som når den blir utsatt for enorm varme og trykk, blir til marmor. Forvirringen ligger mest i ferdig; mest limestones er honed, mens de fleste kuler er polert. Nylig har det vært noen overgang mellom de to, noe som fører til misforståelse.

Andre artikkelen

Hvordan bygge en Wood Garage arbeidsbenk
Slik bruker du J-bolter til å feste en vegg til sement
Slik installerer du Backer Board for Floor Tile
Hvordan beregne tykkelse på fyll på betongplater
Slik fjerner Paint Splatters fra tregulv
Hvordan fjerne asbest fra en leilighet bygning
Hvordan fjerne Vinyl Floor Squares
Typer av hoder på treskruer
Slik borer du for et Euro-kabinett Hengsel
Aviation Sheet Metal Jobs
Hardwood u0026 laminatgulv fordeler og ulemper
Hvordan Prime Over Wallpaper Lim
Slik installerer du et kobberbaksett i et kjøkken
Slik bytter du en kranettlampe
Kreative måter å farge betong
Slik installerer Beadboard u0026 Chair Rail
Air Meisel Instruksjoner
Utvendig fargeideer for produsert hjem
Grønn teknologi for hjem
Hvordan kutte Tile Backer Board