Slik fjerner du gamle gulvbelegg

Slik fjerner du gamle gulvbelegg 

1.

Det er noen situasjoner hvor det kanskje ikke er praktisk eller nødvendig å løfte et eksisterende gulvbelegg - for eksempel hvor vinylfliser har blitt lagt over et betonggulv og de sitter fast i den. Stripping av et stort stort område vil være en ekstremt tidkrevende jobb, med mindre en profesjonell gulvfliser strippemaskin er ansatt.

Trebjelker eller trebjelke gulv bør løftes hvis det er skadet eller løs, ellers dekke dem ved å klemme på hardboardplater.

Bakgrunnen til gamle skumbelagte tepper kan forbli fast på gulvflaten etter at teppet har løftet. Skrape og pusse opp det, og fjern også eventuelle gjenværende klammer og rester av sømbånd.

3.

Å løfte vinylfliser eller vinylplater som har sittet fast langs kanter og sømmer, bruk en varmepistol for å myke limet og raskt trekke opp gulvet. Arbeid bladet av en skrape under kantene slik at du kan løfte dem.

Hvis vinyl eller korkfliser har sittet fast på et hardboardunderlag, løft noen fliser for å utsette brettkanten, deretter spaken opp brettene i ett stykke.

Generelt bør gamle gulvbelegg alltid løftes før du legger nye. Gamle gulvbelegg inkluderer vinyl, linoleum og korkfliser. Dette gir også mulighet til å inspisere gulvet selv og gjennomføre eventuelle reparasjoner som måtte være nødvendige.

Andre artikkelen

Hvordan lage en japansk papirdør
Pallgjenvinning
Hvordan klippe treforming til et tak
Hvordan male et soverom rosa
Slik fjerner du flis fra betong trygt
Slik feilsøker du en Senco Nail Gun
Slik installerer du laminatgulv i kjelleren
Slik installerer glassfibertak
Granitt Peis Mantel Ideas
Takkonstruksjonskomponenter
DIY: Bygg en kino i hjemmet ditt
Slik legger du flytende laminatgulv
Trimalternativer for utvendig vindu
Hvordan kutte Baseboards With A Coping Saw
Tile Cutting Tricks
Hvordan å resirkulere asfalt tak helvetesild
Hvordan bygge en mager-til-hytta
Installasjonsveiledning for gulvstøttesystemer
Bosch Router Instruksjoner
Slik får du en utskrift av ditt hjem