Pantry Organizers u0026 Shelving Units

Pantry Organizers u0026 Shelving Units 

Nåværende Pantries

Dagens pantry kan være et lite skap med en åpen dør, et garderobeskap med dobbelte skyvedører eller en serie skap og skuffer. Noen boliger har en butlers truser, ofte plassert bak kjøkkenet og utenfor spisestuen, for å lagre fin porselen og tallerkenmat når det blir underholdende. Mange high-end kjøkkener, inkludert remodels opp til $80.000 og mer, har unike pantry elementer inneholdt i kjøkkenskap. Drop-down skuffer for brødlagring, resirkulerbare og til og med tørr hundemat er et eksempel.

Oppbevaring og bruk

Pantry-organisasjonen krever nøye undersøkelse av hver lagringsplass og hvert element som brukes i kjøkkenet ditt. Ideelt sett bør pantryet ditt effektivt bruke plass til maksimalt, noe som gir enkel tilgang til de mest brukte produktene og en god visuell oversikt, slik at alle matvarer forbrukes før utløpsdatoen. I dag er det metall-, tre- og plastarrangører og hyller i brede former av former, farger og størrelser for å etterfeste noe kjøkken.

Wire System Potential

Wirehylle er en fest av mange pantries. Det er imidlertid ikke nødvendigvis effektivt. Du kan legge til uttrekkbare skuffeskuffer for noen elementer: pasta, rotgrønnsaker som poteter og løk, oppbevaringspakker og poser. Ved å installere kan sporingsmaskiner, horisontale posisjonsbokser for enkel visning, kan du organisere innen utløpsdato. Å sette sjeldent brukte gjenstander på topphyllen på et pantry, kan frigjøre andre skap for ettermontering med lat Susan eller uttrekkshyller.

Tilbehør og containere

Over dørhyller gir ekstra plass til singel -door pantries til svært liten kostnad. Krydderier, bakevarer, oljer, vinegarer og mange andre krydder er innen rekkevidde. Stable, lufttett, se gjennom plastbeholdere vil holde korn, ris, havregryn og andre tørre matvarer. Selv kaffe, te, sukker og mel stabler godt i beholdere; frigjøre verdifull tellerrom tatt opp av et tradisjonelt kapselsett. Du kan vurdere å bruke plassen til en lett tilgjengelig, ryddig lagringsenhet for små apparater.

Kabinettkonverteringer

Eksisterende kabinett gjøres lett til et jevn fungerende pantry med treglideskuff og hylleanlegg. Et smalt skap kan utstyres med en trelags uttrekkshylle for hus til krydder og krukker og flasker. Skuffer kan settes på plass for å sette kjøkkenredskaper og bestikk på slutten for å spare plassbesparende. Trekk ut, lipped hyller, fem kurv trekke ut hyller og roterende lat Susan systemer alle tilbyr organisasjon for skap eller skap pantries. Et pantry er tradisjonelt kjent som et sted å lagre mat, avsetninger og retter. Ordet pantry er fra det gamle franske ordet 'paneterie' som kommer fra 'smerte', det franske ordet for brød. I middelalderen holdt pantryet brød; Larder, som ligger i et kjøligere sted, var for kjøtt og bacon; og den buttery ble utpekt for alkohol. Etter hvert som tiden gikk videre, og godt inn i det 20. århundre, lagde kule tørrfruktkellere i kjellere røttegrønnsaker, frukt og 'sette opp' hermetikk.

Andre artikkelen

Slik legger du på gips ved siden av et vindu
Slik installerer du Bifold Closet Dører på laminatgulv
Hvordan måle en dørpinne bredde
Hvordan lage en inngangsdør
Hvordan kutte en rustfritt stålrør
Hvordan Estimere Kostnaden av en Masonry Peis
Slik bytter du en sprukket murstein
Hvordan Mud Drywall Corners
Hvordan montere granitt benkeplater
DIY akustisk isolasjon
Takmonteringsverktøy
Ceiling Texture Ideas
Hvordan male Laminat benkeplater på et bad
Hvordan forberede seg på betongfarging
Slik installerer du Pergo Oak laminatgulv
Garage Loft Ideas
Veranda tak alternativer
Hvordan klippe Crown Molding for et Vault Ceiling
DIY toskansk murstein
Slik stopper du luftforslag fra å gå under et hus s Crawl Space