Hvordan installere Folding Dører på teppet

Hvordan installere Folding Dører på teppet 

1.

Sett opp stigen.

2.

Mål bredde og høyde for å sikre at den nye døren skal passe ordentlig et målebånd. Mål høyden fra toppen av teppet til toppen av takområdet hvor dørsporet ditt vil monteres. Trekk av ca 3/8 tommer for å sikre at døren ikke kommer til å dra på karper når den åpnes og lukkes.

3.

Installer topphovedet på bifold på tak hvor toppen av døren vil feste. Senter den i åpningen. Mål over åpningen med et målebånd for å finne det eksakte senteret. Merk posisjonen med en penn når du bruker et nivå for å rette opp det døde senteret.

4.

Merk skruene med merkepennen. Bruk den trådløse boreren og skrubrikkene for å feste skruene gjennom hullene og opp i taket.

5.

Monter svingbraketten i den øvre sporseksjonen du nettopp har installert. Følg produsentens anvisninger. Vanligvis svinger pivotbraketten opp og klikker inn i rammen. Skyv den nedover sporet til den er omtrent 1/4 til 3/8 tommer fra slutten.

6.

Skjær bort en liten del av teppet på gulvet med en verktøykniv, rett under den øvre svingbraketten. Spik et lite stykke skrap 2-til-4 til gulvet. Pass på at det er litt høyere enn teppet.

Installer den nedre svingbraketten ved å skru den til 2-ved-4. Bruk en loddbob slik at den er rett under den øvre svingtappen brakett. Dette er avgjørende, slik at den øvre delen og den nedre delen av døren vil rette seg perfekt.

8.

Sett inn føringspinnene og justerbare sving i topp- og bunnhullene i bifoldet dør. Bruk en hammer til å kjøre dem inn i hullene.

9.

Heng døren ved å plassere den på plass. Løft opp styretappen til den går i svingbraketten på toppen av døren. Senk døren til den nedre styrestift og justerbare svinglinjer opp med nedre svingbraketten.

10.

Skru på dørknappen. Lukk og åpne dørenheten for å sikre at den fungerer som den skal.

Tips og advarsler

 • Bruk øyevern, hansker, kneepads og støvmaske for dette prosjekt.
 • Installere et sett med bifolddører er en god ide for skap av vaskerom. Disse dørene er ganske rimelige og kommer i en rekke stiler. Noen bifolddører er allerede malt, mens andre må være farget eller malt. Bifold dører kommer i standardstørrelser som 24, 30 eller 36 inches bred og er typisk 80 tommer høye. Høyden på noen bifolddører kan kuttes ned, men bredden kan vanligvis ikke justeres. Det kan være vanskelig å installere disse dørene på teppet fordi de trenger en skikkelig montering og må kunne åpne og lukke uten å forstyrre teppet selv .

  Andre artikkelen

  Ideer til hjemmefravær
  DIY Dørknap
  Slik installerer du fliser over vinyl med en betonggulv
  Tile Cutting Instruksjoner
  Hva er utsiden T1-11 House Siding?
  Hvordan kutte Lexan Windows
  Slik installerer du Vinyl Floor Squares
  Slik bryr du deg om din naturlige perlebordet
  Hvordan finne en Louisiana Mason
  Verktøy for rivningsarbeid
  Slik isolerer du en eksisterende betongblokkbygging
  Betongoverleggsverktøy
  Slik tegner vegger og gulv
  DIY: Takfliser
  Bruker for en front-end Loader
  Slik installerer du Crown Molding som en Pro
  Slik installerer du Tile Over Lino
  Nivåmålingsverktøy
  Tregulvfakta og informasjon
  Hvordan bygge en liten Lake House