Hvordan å sonde tregulv

Hvordan å sonde tregulv 

1.

Lei en gulvslipemaskin for å gjøre dette.

Det ligner en sylinder (reel) pleneklipper, med en trommel som er utstyrt med slipemiddelpapir. En pose på baksiden samler sagspånen; Bruk alltid en ansiktsmaske og beskyttelsesbriller når du sliper gulv.

Også ansett en mindre skive eller beltebrenner for å klare av kantkanten. Hvis nødvendig, kjør eventuelle synlige neglhoder under overflaten.

Start sliping med grovt slipemiddel, kjør maskinen 45 grader i brettretningen, bruk deretter middels og fint papir igjen med maskinen som går parallelt med brettene.

Bruk disken eller beltebåndet til å takle omkretsen av rommet der den store sanderen ikke kan nå.

Likevel vil dette ikke sitte helt opp til skjørtene (baseboards) eller i hjørnene, og den eneste løsningen på disse områdene er å bruke en håndskraper.

2 .

FLANDSANDER
Bruk en gulvslip til å glatte og stripe gamle gulvbrett. Drak strømledningen over en skulder og løft trommelen før du starter maskinen.

Kjør maskinen på 45 grader til brettretningen til å begynne med, først i en retning og deretter i den andre ved Rett vinkler til de originale passene som er laget

Bytt deretter til et middels slipemiddel og kjør sanderen frem og tilbake parallelt med brettretningen. Avslutt med finskraremiddel.

Bruk en mindre skive eller båndsandere til å stripe områder nær skjørtene (baseboards) og dørgrenser.

Bruk en skrape til å fjerne maling eller lakk fra utilgjengelige områder som rundt rørarbeid, så sand det avskårne treet jevnt for hånd.

FINISHING OG VARNISHING
Når gulvet er slipt , sveip opp gjenværende støv og støv gulvet. Hvis du har tenkt å legge et gulvbelegg, trenger du ikke mer. Hvis du vil forlate platene utsatt, tørk dem av med en klut fuktet med tynnere lakk. Dette vil fjerne eventuell gjenværende støv.

Hvis du vil få mest mulig ut av kornmønsteret til platene, bruk en klar eller farget lakk eller en flekk etterfulgt av en lakk.
< Brush børste på to eller tre brett av gangen, hold en våt kanten slik at eventuelle forskjeller i skygge blir mindre synlige. Pensel på tre lakker, tynn den første med 10 prosent maling tynnere og la seks timer mellom strøk. Hold rommet godt ventilert.

Hvor gamle gulvbrett er svært ujevn, eller det er planlagt å la dem bli utsatt, men de er dårlig flekker og merket, må du sand dem. Her er en veiledning om hvordan du sander gulvene dine for å gi dem en fin, ren finish.

Andre artikkelen

Real Wood Vs. Laminatgulv
Hvordan kutte Marble Tile for en Wall Application
Hvordan lage en funksjonell romdeler
Hvordan designe Solar Electricity Systems for ditt hjem
Hvordan lage et felle for regnvann
Hvordan montere skumplater
Fakta om Low Flow Dusjhoder
Hvordan installere Hardwood Floor Edging
Ceiling Texture Ideas
Hvordan gjøre en eksponert aggregat fullføre på betong
DIY: Bygg en kino i hjemmet ditt
Hvordan bygge tre veranda trinn
Slik feilsøker du en Porter Cable Air Nailer
Hvordan Finne Oak Doors
Gjør det selv Gipsvegg Tekstur Teknikker
Slik installerer du steinfinér på innvendige aksentvegger
Slik reparerer du betong som har blitt regnet på
Slik bruker du murstein til gulv
Slik fjerner du lim på Formica
Remodeling ideer for en Ranch House