Hjemmelaget rifle rack

Hjemmelaget rifle rack 

1.

Spor et pistolhyllemønster på overflaten av to 6-tommers brede brett med en blyant. Mønsteret består av en vertikal seksjon som er 3 tommer bred og 36 tommer høy, med fem 'krok' formede hakk utragende på den ene siden. Krokene har en indre diameter på minst 2 tommer, og 'krok' -delen har en tykkelse på 1 tommer.

2.

Klipp ut dette mønsteret med en båndsag eller jig sag. Deretter sitter kantene på krokene med en spindelsliper eller for hånd med 120-grit sandpapir. Bruk en 120-griss spindelslipebit på en kraftbore hvis du ikke har en stasjonær spindelslip.

3.

Klipp to 26-tommers lengder av 3 tommers bred furu eller lønnskort som er minst 1 tommer tykk, på en bordsag.

4.

Sett pistolenes racksider som du opprettet i trinn ett og to oppreist med krokene peker fremover, på en arbeidsbenk, og sett de to 26-tommers lange brettene mellom dem. Plasser en 3 tommer fra toppen og en 3 tommer fra bunnen.

5.

Bor to pilothull i hver av de 26 tommers brettene med en 1/16 tommer litt gjennom sidene av hyllen. Fest deretter de 26-tommers brettene til sidene med 2-tommers treskruer og en kraftmaskin.

6.

Bor to pilothull, 16 tommer i hverandre i topp 26- tommers brett med en pilotborekrone. Finn to stifter på veggen din ca 3 meter fra bakken ved hjelp av en elektrisk stifter. Plasser pistolhylsen på veggen, rør opp pilothullene med pinnene, og fest med to 3-tommers treskruer.

En pistolhylle er en utmerket måte å holde våpenene lagret og organisert. Det er veldig enkle hjemmelagde pistolhylster at noen med litt trebearbeidingskunnskap vil finne lett å lage. Disse står pistolhylster som lagrer mellom fire og seks pistoler, og selvfølgelig kan de utvides til dine egne behov. De er designet for jaktgevær av standard størrelse, men du kan tilpasse dine til å passe dine spesielle pistoler.

Andre artikkelen

Hvordan bygge et tradisjonelt kjøkken
Slik setter du to dimmerbrytere i samme boks
Hvordan kutte 12X12 Marble Wall Tiles i 4X12 Pieces
Slik installerer du en dusjkabinett
Slik legger du laminatgulv i harde steder
Slik installerer du underlag
Slik fjerner du keramisk flis fra en dusj
Remodeling ideer for Colonial Style Homes
Den riktige måten å holde på
Slik hakk en trepinne med et Dremel-verktøy
Slik installerer du stolen støping
Kan jeg bruke teppeunderlag under laminatgulv?
Slik bruker du en plastnøkkelbeholder
Ankerkravene for Wall Studs
Granittfargealternativer
Modulære hjem Vs. produsert
Slik fjerner du knock-out-hull i en granittvaske
Betydningen av husrammer
Typer av skruer og navn
Slik bruker du låsetang