Utvendig Stone Siding Ideas

Utvendig Stone Siding Ideas  Hvis du ønsker å forvandle utsiden av ditt hjem til en gammeldags, hyttelignende steinutvendig, kan du velge flere forskjellige metoder, avhengig av budsjettet og ønsket om ekthet. Men for hvert alternativ er det mange fordeler og ulemper som skal veies før du tar det endelige valget.

Naturstein

En gammel stil som har gått ut av mote i det 21. århundre, gir natursteinbeskyttelse beskyttelse og skjønnhet og krever nesten ingen vedlikehold, men natursteinskjæring er også 'en av de dyreste former for sidespor' ifølge en 2010-artikkel fra Servicemagic.com. Natursteinskledning krever også en slags hylle innbygget i fundamentet for å understøtte den ekstra vekten. Hvis du ønsker å installere naturstein, må du først sjekke at ditt hjem har lagt grunnlaget. Hvis ikke, må du innlemme grunnlaget før du selv kommer til steinen. Se også på lokale steinbrudd og andre metoder for å kutte mellommannen og senk de totale kostnadene for å finne og installere naturstein.

Natursteinfinér

En av de største ulempene med natursteinfeste er vekten. Ifølge Homeimprovementhelper.com er naturstein typisk seks til åtte inches tykk. Naturstein er veldig tung, noe som betyr at transportkostnadene blir høyere, arbeidere må bruke mer tid og energi som arbeider med naturstein og forbereder utsiden av huset for å håndtere det tunge materialet. Natursteinfiner er imidlertid typisk en tomme tykk, og tilbyr huseiere samme klassiske steinutseende uten ekstra kostnader og arbeidskraft som følger med å installere hele steinen.

Produsert stein

Også kjent som Faux Stone, produsert stein, som er laget av helling av betong og pigment i mugg, er et svært populært utvendig sidesporalternativ. Hjemmeier Paul Porko sa i en 2006 Journal Gazette artikkel som lenge produsert stein 'aldri så ut som den virkelige tingen.' Men i løpet av 1990-tallet begynte produsert stein å passere som naturstein. I tillegg til estetiske faktorer er produsert stein 'halvparten av kostnaden for naturstein, og fordi den er lettere enn naturstein, er det mye lettere å installere', sier Brent Spann, markedsdirektør for Eldorado Stone.

Andre artikkelen

Slik bruker du granitt gulvfliser til en benkeplate
Hvordan bygge en koselig hytte
Hvordan kutte flis og redusere avfall
Hvordan remodel et kjøkken i et Ranch Style House fra 1960
Hvordan velge utvendig murstein
Slik legger du fliser på sementgulv med lim i stedet for mørtel
Slik bytter du fliser rundt en vask
Installere Keramisk Tile Overhead
Hvordan Trim Wood
Travertin Baderom Ideer
Slik rengjør du Mastic From Ceramic Tile
Hvordan kutte Keramisk Tile Without Chipping
Hvordan bygge en Home Kickboxing Ring ut av tre
Hvordan kutte Birch Plywood
Hvordan sjekke New Jersey Construction Licenses
Natural Wood vs Laminate Wood
Hvordan bygge en enkel vindusplass
Slik remodeler du et bad uten separat badekar
Hvordan å rengjøre polyuretan skum av verktøy
Hvordan passe et vinyl gulv