Slik installerer du en Trex Deck Railing

Slik installerer du en Trex Deck Railing 

Sette opp innleggene

1.

Installer 2-til-8 blokkering under plasseringen av hvert innlegg som følger spesifikasjonene i rangeringsinstallasjonshåndboken som er tilgjengelig på Trex-nettstedet.

2.

Bruk nivelleringsplaten til å markere plasseringen av hullene til stolpene. Bor disse hullene med en 3/8-tommers borekrone.

3.

Monter de medfølgende nivelleringsboltene i basen av innlegget. Sett innlegget på nivelleringsplaten og juster boltene til innlegget er jevnt.

4.

Sett inn de medfølgende monteringsboltene gjennom basen av stolpen, dekk og montering tallerken på undersiden av dekk. Hold monteringsplaten på plass mens du trekker boltene med en socketnøkkel for å holde stolpen fast til dekk.

5.

Monter styrelinjene på undersiden av innlegget og fest dem med de medfølgende selvskruende skruene.

Installere en tradisjonell jernbane

1.

Klipp topp og nedre sideskinner fra 2-til-4 materiale slik at de passer mellom innleggene. Fest dem til innleggene ved hjelp av L-parenteser og kompositt-godkjente 2 1/2-tommers skruer. Kantene på de øverste sideskinner skal være flush med stolpene og innleggets nedre kanter bør ikke være mer enn 4 tommer over terrassebordet.

2.

Klipp toppskinner fra 2-til-6 tømmer og senter disse over de øverste sideskinner, og sørg for at toppskinnene kommer til å bli med midtpunktet på innleggene. Skru dem ned med 2 1/2-tommers skruer.

3.

Klipp 2-for-2-raster som strekker seg fra nederste kant av bunnskinnen til toppskinnen. Skru disse inn i de øverste og nederste sideskinner med 6-tommers intervaller.

Tips og advarsler

 • Det finnes et bredt utvalg av Trex-skinnesystemer , og hver kommer med egne instruksjoner for installasjon. Noen innebærer å feste metalldeler til stolpene med bolter. Generelt trenger du en dill, borekroner og en nr. 2 Phillips-bit, en mellomsav og, for metallskinner, en sokkeløkkel og metalllim. En oversikt over disse systemene og installasjonsveiledningene er tilgjengelige på Trex-nettstedet, eller se instruksjonene som følger med ryggsystemet ditt.
 • Pass på å blokkere undersiden av dekkene riktig før du legger inn innleggene. Unnlatelse av dette vil resultere i en ustabil og muligens farlig rekkverk.
 • Trex er merkenavn for en linje av dekkplater laget av resirkulert materiale. Fordi de ikke er laget av tre, er langvarige Trex-plater ikke utsatt for de samme forringelseseffektene. Trexdekksystemer inkluderer rekkverk, som er nødvendig på dekk 30 tommer eller mer over bakken. Trex-rekkverk kan monteres på dekkflaten, noe som krever ekstra strukturell støtte i rammen.

  Andre artikkelen

  Ulemper med å legge følt papir over hele taket
  Hvordan få mer varme fra en trebrennende peis
  Wire Cutting Tools
  Slik installerer du Double Stick-teppe
  Slik installerer du et hengende tak
  Slik rammer du en ståldør
  Positive forskyvningspumpetyper
  Metalkanting for benkeplater
  DIY Tile Mosaic
  Slik dekker Vinyl Tile
  Tips om å male ny gips
  Håndverktøy for metall
  Vinyl Siding Spesifikasjoner
  Hvordan Kutte Rafter Haler
  Utvendig Vinyl Siding Farger
  Moderne Bad Tile Design Ideas
  Gjør det selv å legge tak asfaltfliser
  Hvordan Plumb Drain Ventiler
  Slik installerer du et Gipsplattform
  Hvordan tegne en Bungalow House Plan