Slik installerer du brukt flis på veggen

Slik installerer du brukt flis på veggen 

1.

Soak brukte fliser i et stort badekar eller en bøtte med vann over natten for å hjelpe til med rengjøring og redusere støv for neste trinn.

p> Rengjør mørtel fra fliser med elektrisk sander. Bruk vernebriller og maske. Skrape noen tøff lim fra flisene med en kittkniv.

3.

Fest gipsplaten eller bakplaten til veggen som skal flises. Tile kan også monteres på eksisterende murverk.

4. Bruk et nivå til å måle fra bunnen av veggen til toppen av veggen eller til stedet flisen vil ende . Finn midten av linjen og merk med en blyant. Mål høyden på en flis og avgjøre hvor mange fliser det vil ta for å nå fra midtpunktet til gulvet. Hvis målingene betyr at en flis vil bli kuttet, slik at mindre enn en halv flis vil være nederst, flytt midtpunktet opp nok slik at det ikke vil skje. Det er best å ha en kuttet flis på toppen av vegg.

5.

Mål veggens bredde. Tegn en linje i veggens midtpunkt, med nivået for å sikre at linjen er rett. Mål bredden på en flis og avgjøre hvor mange fliser det vil ta for å nå over veggen horisontalt. Juster midtlinjen slik at flisene på enden blir kuttet i like stor størrelse.

6.

Bland tynnmørtelmørtel i henhold til pakningsanvisning i en kar eller bøtte til Det er konsistensen av peanøttsmør. Påfør mørtel på sømmer av bakerbrett eller gips hvis det er relevant. Tape over mørtel med glassfiber sømbånd.

Bruk en 2- fotfirkant av mørtel til veggen med den glatte siden av en trowel hvor vegglinjene skjærer. Pass tilbake over mørtelet med tannsiden av trowel. Press fliser inn i mørtelholderlinjene rett. Bruk fliser for å holde fugemasse uniformer hvis fliser ikke har en eksisterende leppe for å hjelpe i avstand. Fortsett å legge til mørtel og fulle fliser i seksjoner som går ut og ned.

8.

Klipp fliser med flisesav for å passe veggkanter, topp og bunn hvis det er aktuelt. Tillat veggen å tørke eller kurere i løpet av den anbefalte tiden på tynn-settet pakke.

9.

Bland fugemasse i henhold til pakningsanvisning, og bruk på flis med fugemasse , arbeider fugemassen inn i mellomromene mellom flisene. Tørk overflødig fugemasse vekk med en fuktig svamp, skyll ofte svampen. Tillat fuger å tørke i lengre tid som anbefales på fugemasse pakken.

Rengjøring av brukt fliser er et tidkrevende, arbeidskrevende prosjekt. Hvis du sammenligner verdien av arbeidstidene som er involvert, kan du finne det billigere å kjøpe nye fliser. Men fordelene med å gjenvinne brukt fliser går utover å spare penger. Den holder brukt fliser ut av deponi og sparer bryet med å matche eksisterende fliser i tilstøtende områder. Når flisen er ren, og fri for gammel mørtel og fugemasse, kan den installeres på samme måte som ny flis er installert.

Andre artikkelen

DIY Commercial Flooring
Hvordan sette i Thomasville Hardwood Floating Floors
Abatement Asbest fjerning
Slik installerer du Tongue u0026 Groove Wall Paneling på Cement
Typer av tretak
Slik fjerner du skruene
Slik bruker du solenergi i skolene
DIY Network Betong benkeplater
Hvordan kutte maskinduk
Hvordan å fullføre en kork gulv
Hvordan erstatte grout på en flisegulv
Hvordan sette Vinyl Siding på en dobbel-bred
Hva er mursteinfinérkonstruksjon?
Slik installerer du Backer Board
Hva er en japansk pagoda?
Hvordan sette Mosaic Floor Tile
Hvilke funksjoner øker verdien av mitt hjem?
Slik installerer du en skiferdusj
Innrammet Vs. Frameless Dusj Dører
Florida Building Code for Risers