Enkle måter å bygge et veranda på

Enkle måter å bygge et veranda på 

Ledgerbrett

Trykkbehandlet tømmer skal brukes til alle komponenter, og byggekoder bør følges med hensyn til maksimale dimensjoner for terrassedeksler. Etter å ha lagt ut dekselet på terrassedekselet, start installasjonen ved å sikre lederkortet til husets innramming. Du kan velge en 2-tommers-i-6-tommers eller en 2-tommer-8-tommers plank for den komponenten For et et-etasjers hus, som plasserer brettet under takets tak eller takkanter, gir det en bedre skråning. Bygningskoder er forskjellige, men vanligvis er det nok for å sikre planken til huset. Et annet festealternativ er 16d galvaniserte negler. Uansett hvilken feste som er valgt, trenger den å trenge inn i vegghylsen og inn i studsene eller bjelkene. For flerlagshjem bøyer bandet, hvilke er plankene rundt perimeter av gulv, sørg for solid støtte til hovedboksen.

Ramme for dekselet

Byggekoder gir veiledning om riktig hullhull som trengs for 4-tommers-i-4-tommers innlegg, som må Monteres på hvert hjørne av terrassen. Hullene kan variere fra 18 til 48 tommer dypt, avhengig av region. t kryssstrålen, og kryssstrålen gir støtte til terrassedekselet. For et solidt tak, må den endelige høyden på tverrstrålen være litt lavere enn breddebrettet, noe som gjør at vannet kan tømme av taket. Vanligvis er skråtakets skråning eller skråning minst <12 cm.

Hvis du installerer et solidt tak med et overheng, noe som gjør at vann kan løpe av taket og bort fra terrassegulvet, plasserer innleggene minst 17 tommer utover terrassen. Generelt må maksimal avstand mellom innleggene ikke overstige 8 fot. En utendørs bredde på over 8 fot krever flere innlegg for å oppfylle det maksimale avstandskravet.

En prefabrikert bjelke kan kjøpes, eller en kryssbjelke kan gjøres ut av to 2-tommers-12- tommers brett. Å sette en kryssfiner panel mellom platene styrker strålen. Selv om du kan skrue eller spike strålen til stolpene, vil det være mer profesjonelt utseende å bruke metallkontakter. Sperrene skal være av samme størrelse som hovedboken og plasseres 16 eller 24 tommer fra hverandre. Den øverste kanten av sperrene skal være flush med toppkanten på hovedboksen, og endene skal ligge på toppen av støttebjelken.

Hvis taket inneholder et overheng, utvide sperrene 17 tommer utover strålen. Skruer eller negler sikrer sperrene på plass. En bedre metode er imidlertid å feste metallbjelkebjelker til storboksen og plassere metallbrakettbeslagene på toppen av bjelken. Da kan sperrene dekkes av kryssfiner og man kan installere helvedesild. For et åpent design legger du imidlertid gitter på sperrene.

Frittstående bakdeksel

De fleste patiodeksler kan bygges ved hjelp av tidligere nevnte metoder. Hvis det er behov for en frittstående design på grunn av hvor uteplassen ligger, bruker du den samme grunnleggende tilnærmingen. Den store variasjonen i designen innebærer å plassere 4-tommers-i-4-tommers innlegg rundt hele utkanten av terrassen å yte den nødvendige støtten til terrassedekselet. Et patiodeksel kan bygges på en rekke enkle måter, noe som gjør det mulig for deg og din familie å nyte terrassen din selv i sommermånedene når solens varme er mest intense. Uten et patiodekke, temperaturindeksen på de varme dager kan gjøre det nesten umulig å være på en uteplass. Dekselet kan være et åpent toppdesign, for eksempel gitter, eller et solidt tak med shingles eller annet materiale.

Andre artikkelen

Typer Kjøkken Skap Hengsler
Instruksjoner for hvordan du installerer Pre-Hung dører
Hvordan bruke Shims
Slik installerer du en Prehung inngangsdør
Slik reparerer du en House Rafter
Slik fjerner du Linoleum fra undergulvet
Kobber Split Bolt Spesifikasjoner
Hvordan lage et vaskerom
Tak blinkende alternativer
Slik bruker du en Harbour Freight 120 Volt ARC Welder
Fordelene med naturgass energi
Slik bokser du et vindu
Slik installerer du en kryssfiner tak
Slik fjerner du en sagblad
Slik bruker du polyuretan til kjøkkenskap
Installasjonsveiledning for loftsstiger
Fuelgel peiser i forhold til elektriske peiser
Slik installerer du gulvisolering
Slik installerer du et kjøkkenventilhode
Typer av rørledninger