Den beste måten å isolere et bonusrom over garasjen

Den beste måten å isolere et bonusrom over garasjen 

Ventilasjon

Gå til byggekodeavdelingen for å finne ut hva forskriftene gjelder for ventilasjon. I de fleste jurisdiksjoner er minimumskravet 1 kvadratmeter av venting for hver 150 kvadratmeter plass. Kravene varierer mellom kommunene, så du må bestemme kodene i ditt område.

Seal All Openings

Det første trinnet for å isolere bonusrommet er å forsegle all mulig kilde til uteluft gjennomtrengning. Bruk caulk til å stoppe infiltreringen gjennom små hull som er # #; tommer eller mindre. Bruk et akryl- eller silikonforseglingsmiddel av høy kvalitet. Hvis du remodellerer bonusrommet, eller for nybygging, må du legge caulk langs leddene mellom knivveggens topp- og bunnplater. Knærveggene er korte, 24 til 36 tommer vegger som strekker seg fra gulvet til et skrånende tak.
Hvis det er mulig, prøv å forsegle båndet rundt utsiden av vegger. Bandbjelkene er de plankene som rammer omkretsen av gulvet. Bruk ekspansjonsskum for å forsegle rørleggerør, elektriske bokser, mekaniske ventilasjonsåpninger og hvilken som helst åpning til 3 inches i diameter. Pass på at materialet som brukes til å lukke hullene rundt varmeproduserende gjenstander, som for eksempel skorsteiner og varmekanaler, er varmebestandig.

Gulv u0026 amp; Veggisolering

Vanligvis er gulvbjelkene konstruert med 2-i-10-tommers brett. Maksimal utnyttelse av plassen ved å installere høy ytelse glassfiber batt isolasjon mellom bjelkehulene. To lag med høy tetthet R-22 isolasjon som er 5 tommer tykk vil gi deg maksimal R-44-vurdering. Det første laget må være uhindret isolasjon. Monter det andre laget av isolasjon med dampspjeldet som vender mot bonusrommet.
Murer konstruert av 2-for-4-tommers studs kan ta 3 1/2 tommer isolasjon av glassfiberbatt, som er R-11 eller R-15 med høy tetthet isolasjon. Øk dybden på vegghulen ved å montere 2-by-2 eller 2-by-4-tommers brett på ansiktet på studene. Denne teknikken vil tillate deg å installere mer isolasjon.

Takfiltre

Isoler spærrene med stive skumplater. Monter metallventilkanaler for å opprettholde luftrommet mellom isolasjonen og taket. Ventilasjonene sikrer at taket er godt ventilert. De foreslåtte isolasjons-R-verdiene for tak varierer fra R-19 til R-49. R-verdien måler isolasjonsmotstanden til varmestrømning.
De fleste taktakene er bygd med 2-til-6-tommers brett, som betyr maksimal isolasjon du kan installere er omtrent 3 1/2 til 7 per tomme med stiv skumbrettisolasjon. Bruk samme metode som nevnt ovenfor for å installere planker på sperrenes overflate for å øke hulhullets dybde og forbedre isolasjonen for taket. Bonusrommet over en garasje er et av de viktigste stedene i et hjem for å isolere. Ekstreme temperaturvariasjoner kan gjøre bonusrommet ubehagelig. Snakk med en inspektør ved den lokale bygningsavdelingen for å finne ut hva byggekodene gjelder for isolerende bygningskomponenter.

Andre artikkelen

Slik feilsøker du en Ryobi-router R165u
Håndverktøy for å bygge tømmerhytter
Steg-for-trinns veggramme
Gjør det selv Innvendig Betongfarging
Hvordan å steke Resin Corbels
Hvordan kutte og installere veggstøping
Typer av tre gulv for en tilhenger
Slik installerer du Crown Molding som en Pro
Tak Konstruksjon Design u0026 amp; Bygning
Hvordan hånd-delt Cedar Shakes
Slik installerer du en Westinghouse Ceiling Fan
Slik flytter du tungt møbler fra teppe til tregulv
Hvordan installere Crown Molding i Kitchen Cabinetry
DIY Wood Bar Top Counter Construction
Bygg en skorstein for en vedovn
Fordelene med skruer
Slik legger du fliser i et nytt bad
Hvordan er det med høy tetthetskum?
Hvordan kutte duct arbeid med en Sabersag
Sand Blaster Problemer