Typer av inngangsdører i bygningen

Typer av inngangsdører i bygningen  Inngangen til en bygning er mer enn bare en måte for folk å komme inn og ut. Typen av dør som er installert kan gjøre en forskjell i bekvemmeligheten for publikum, sikkerhet og til og med energibesparelse. Noen dører er bedre for store mengder fottrafikk, og andre er laget for å gjøre det enkelt for folk som kommer og går, som har hendene fulle av handlekurver, vesker eller andre gjenstander.

Automatiske dører

Automatiske dører er et vanlig syn på dagligvarebutikker eller andre virksomheter der forbrukerne går inn og ut. Disse dørene åpnes automatisk når folk nærmer seg dem med en bevegelsessensor som utløser en enhet som skyver døren åpen stille. Døren forblir åpen i noen sekunder, og tillater personen å gå gjennom og lukker seg automatisk automatisk bak dem.


retning av døren. Selv om dørene kan være åpne mye av tiden, vil de lukke når det ikke trengs for å holde så mye av den varme eller kule luften som mulig. Dørene forblir også rene fordi det ikke er behov for hender å røre dem.

Revolvende dører

Revolvende dører ligger ofte i hoteller, kjøpesentre eller andre bygninger med moderat til tung trafikk. Den dreibar døren er laget for å rotere mot klokka med trafikk inn på høyre side og deretter trekke mellom to 'vinger' på døren som roterer konstant med en motor eller manuelt gjennom å trykke. Dørene er konstruert med klaff som gir en lett tetning mot rammen til døren, slik at to av vingene alltid er i kontakt. Dette betyr at døren alltid er åpen og alltid stengt på samme tid.En av fordelene ved en svingdør er besparelsene den kan gi i oppvarming og kjølingskostnader. Denne typen dør kan spare opptil 25 prosent på energi og oppvarmingskostnader, ifølge nettstedet for internasjonal revolverende dører. På blåsige dager, vil disse dørene ikke fly åpne og bli et ordensforstyrrelser.
har høye trafikk og noen har sikkerhetsfunksjoner som gjør at vingene kan kollapse og lage en åpen dør for rask utgang. Når en bygning ikke har bekymringer for tung trafikk, fungerer en standard dør godt. En standard dør er sannsynligvis typen du finner på et hus med dørhåndtak eller knott med hengsler som svinger den åpen og lukket. Avhengig av byggematerialet er disse dørene ganske sikre og har generelt ikke mange vedlikeholdsproblemer.

Andre artikkelen

Hva er Pergo Wood?
Sikkerhetstips ved bruk av en Wood Router
Slik installerer du innfelt belysning i ny konstruksjon
Slik installerer du et toalett med Fluidmaster voksfri pakning
Slik fjerner du glassfiber fra en trekano
Informasjon om Wood u0026 amp; Vinyl Siding
Hvordan finner jeg Rural Land Forclosures?
Slik skarpe en 82-graders borbit
Veibeskrivelse om hvordan du legger fliser
Hvordan å bytte et baderom formica benkeplate
Slik installerer du franske dører Åpning til en terrasse i et Cape Cod House
Hvordan måle avstanden mellom gjengede hull
Slik beregner du betongmengder
Slik bruker du en elektrisk håndborer
Sliping og dreieverktøy
Slik henter du en betongplate for en stangbørste
Hvordan Beregne Ramp Gradient
Bygg en Pre-Slope Dusjpanel
Slik lagrer du en lagringshylle
DIY Badestamp Barriere