Slik installerer du travertinfliser på en dusjvegg

Slik installerer du travertinfliser på en dusjvegg 

1.

Klargjør veggen for flislegging. Hvis veggen er betong, kan du flette direkte på veggen etter rengjøring. Hvis det er gips, tre eller blomstramme, legg til sementbrett. Mål bredden på veggen og merk sementbrettet til den bredden. Legg sementplaten langs linjen med en verktøykniv. Skyv mot linjen fra motsatt side av brettet for å bryte brettet forsiktig. Bruk en stifter til å finne rammene og fest sementplaten til veggen ved hjelp av sementbrettskruer satt inn i stifterne.

p> Mål høyden på veggen og bestemt midtlinjen til den høyden. Merk en linje med en blyant og et nivå.

3.

Skru en en-to-to til veggen horisontalt med toppkanten av brettet som berører linjen du merket. Brettet vil holde flisene fra å glide nedover veggen. Ved hjelp av en hakkede trowel, spred tynn morter på en del av veggen over bordet. Trowel thin- Sett mørtel på baksiden av en travertinfliser.

4.

Skyv flisene godt på plass mot veggen, slik at tynnsettet på veggen knyttes til det på fliser. Sjekk foran flisene med nivået for å sikre at det er plumb. Gjenta denne prosessen med hver ekstra flis, ved hjelp av flisavstandsstykker for å skape jevnt fordelte linjer mellom flisene.

5.

Mål mellomrummet over hver flis og merk nye fliser som passer . Bruk en våt fliser så å kutte fliser og sett hver på plass. Fortsett å bruke flisavstandsstykker for å lage jevnt fordelte linjer.

6.

Tillat tynnmørtelmørket å kurere i henhold til produsentens anbefaling. Fjern én-for- to fra under den øverste halvdelen av veggen. Fra bunnen av flisene måler du nedover og tegner en linjemarkering der bunnen av den siste raden med fulle fliser skal være. Skru en-mot-to på veggen horisontalt med den øverste kanten av brettet langs linjen du trakk. Dette brettet vil holde flisene glide nedover veggen.

7.

Sett fliser på plass fra en-til- to til flisene du satte tidligere. Plasser opp fra brettet i stedet for ned fra midtpunktet slik at flisene ikke glir på veggen. La det tynne mørtelet kurere.

8.

Ta bort en-til-to fra veggen. Mål plassen som er igjen under hver flis, og merk og kutt nye fliser som passer. Sett hver flis på plass, fortsett å bruke flisavstandsstykker for å lage jevne linjer. tynn til å kurere.

9.

Fjern alle fliser erstatte fugerpulver med vann i en bøtte til du har nådd ønsket konsistens. Gjør det tynt nok til å spre seg lett inn i linjene mellom flisene, men tykk nok, så det vil ikke løpe nedover veggene. Bruk en fugemasse til å sprede fugemidlet jevnt inn i mellomromene mellom alle flisene, fylle linjene fullt ut.

10 p

Tørk hele veggen med en fuktig svamp mens fugemassen er fortsatt våt, skyll svampen ofte i en bøtte med vann. La fugemassen tørke til en tåke Skjemaer over overflaten av veggen. Gnid avløpet med et håndkle. La fugemidlet helt helbrede i henhold til produsentens anbefaling.

Bruk et håndkle eller en klut til å påføre sealer over hele veggen og la selfangeren tørke.

Tips og advarsler

 • Hold en bøtte med vann med en svamp i nærheten mens flisene og svamp av overflødig tynn og grout mens du jobber. Rengjøring mens du reiser vil spare deg for mye tid.
 • Klipp sakte når du bruker den våte flisesagen. Kutting for fort vil føre til at bladet binder seg og kan føre til at flisen sparker tilbake mot hendene og kroppen, noe som kan føre til skade.
 • Alle tilbringer mye tid på badet, så du vil at ditt bad skal være både behagelig og estetisk tiltalende. Travertinfliser er laget av naturlig stein som er porøs, noe som gjør dem mye lettere å jobbe med enn mer tette fliser som granitt. Travertin er også langt billigere. Å legge travertin til dusjmuren er et prosjekt du kan definitivt gjøre selv og en som gjør at ditt bad ser mye bedre ut.

  Andre artikkelen

  Slik installerer TrafficMaster Flooring
  Hvordan bevare logghytter
  Tre brukes som byggematerialer
  Hvordan kjøpe et prefabrikkerte trehus
  Patioinnleggsalternativer
  Hvordan bygge en kjeller tilgang
  Hva er størrelsen på PVC-rør?
  Slik løser du fargeproblem med grout
  Hvordan velge en murstein for et boligområde
  Slik spyler du en takvifte
  Slik bruker du Formica og Laminat
  Hjem forbedringer som øker eiendomsskatt
  Grunnleggende håndverktøy for hjemmearbeid
  Slik utvider du en utvidbar dusjstang
  Tennessee Septic System Regulations
  Logg Hjem Fakta
  Slik installerer du skyvedører
  Hvordan Lim Wood til Plexiglas
  Sprøytepolyuretanskum takmontering
  Kostnader for å installere en gasspeis