Slik bytter du et Wallboard

Slik bytter du et Wallboard 

1.

Fjern skruene fra det gamle stykket wallboard hvis skruehodene er synlige. Bruk en skruepistol til å trekke hver skrue ut. Be noen om å holde opp veggplaten mens du fjerner skruene, eller det kan falle.

2.

Score veggplaten med en verktøykniv hvis du bare vil fjerne en liten del av et panel av wallboard. Trykk godt nok til å bryte papirflaten på veggplaten.

3.

Bryt et lite hull i veggplaten med hammeren. Sett klaffenden av hammeren inn i hullet og trekk brikkene av veggen. Brikkene kommer ut i håndterbare biter. Fortsett prosessen til veggpanelpanelet er fjernet.

4.

Fjern alle fremspringende negler og skruer fra trepinnene ved hjelp av klaffhammeren. Det er viktig at ansiktene på trepinnene er glatte og fri for noe som kan peke et hull i det nye panelet.

5.

Mål området der det nye panelet av wallboard vil bli installert ved hjelp av et målebånd.

6.

Klipp det nye panelet av wallboard i størrelse ved hjelp av en verktøykniv eller gipsveggsag. Kantene på veggplaten er skjøre, så vær forsiktig så du ikke klemmer panelet mot gulvet mens du håndterer det.

7.

Heng det nye panelet av wallboard ved å installere gipsskruer gjennom Papirflaten på veggplaten inn i trepinnene under. Monter skruene hver 5. til 7. tommer.

Tips og advarsler

 • Fullfør installasjonen ved å sørge for at skruehodene ikke stikker ut. En enkel måte å sjekk dette er å kjøre et flatt verktøy (for eksempel en 6-tommers gipskniv) over skruehodene. Hvis du hører en klikkestøy når metallverktøyet passerer over skruehodene, bruk en skruepistol for å installere skruene litt dypere .
 • Bytte veggplate er en enkel oppgave. Bare fjern det gamle panelet og erstatt det med en ny. Mens det er mulig å gjøre dette selv, er det bedre å få noen til å hjelpe deg. Mens du fjerner veggplaten, kan det falle. Og når du trenger å henge det nye panelet, er det nyttig å få noen til å holde veggplaten på plass mens du legger den på plass. Hvis du har verdisaker eller tepper i nærheten, dekk dem med dunke eller laken før du starter prosjektet.

  Andre artikkelen

  Grants å gjenoppbygge etter en katastrofe
  Bakgrunns fjerning ideer
  Mdf farer
  Grants å fikse opp historiske hjem
  Profesjonelt verktøy for Spray Foam Isolasjon
  Slik fjerner du en flislagt dusj
  Kjedsagbladblad arkiveringsinstruksjoner
  Hvordan kutte et vaskehull i en counter Top
  Hvordan lage fliser
  Dørinstallasjonsinstruksjoner
  Slik bruker du en spiralsag på keramisk flis
  Hvordan lage din egen mat-oppbevaring hyller
  Hvordan lage en dørknap
  ADA Håndtakskrav
  Hvordan bygge en hytte-stil forfengelighet
  Hvordan polske betong gangveier
  Legge flis med skårte vegger
  Slik installerer du en betongbord
  Slik endrer du en benkeplate
  Slik installerer du en vedovn i en garasje