Hvordan sette River Rocks på eksisterende peiser

Hvordan sette River Rocks på eksisterende peiser 

1.

Forbered peisens overflate for å motta steinene. Ansiktet til peisområdet skal være helt glatt; hvis den eksisterende peisen surround er dekket av murstein eller felt stein, spredt på tynn sett med den flate enden av trowel for å skape en jevn overflate. La dette tynne settet kurere i 24 timer før flislegging.

2.

Legg arkene av elvestene ut i et område av lik størrelse til peisen i en tørr layout for å bestemme plassering, kutt og fugemasseforbindelser. Legg de sammenlåsende nettarkene av bergarter slik at de ser ut til å være en jevn overflate. For kantene på surrounden må du trekke individuelle bergarter fra masken. Bruk et knivblad for å trimme masken. Sett de løse steinene til side, til du er klar til å plassere dem, individuelt, på kantene på surrounden.

3.

Trowel en liten mengde tynn sett over området for å være flislagt. Komb det tynne settet til ryggene er jevne i høyden. Trykk hvert ark med steiner inn i det tynne settet, slik at mørtel kommer opp litt rundt hver stein. Hold hvert ark på plass i 30 sekunder for å sikre et godt bånd. Vri arkene sammen i det tynne settet for å få et jevnt utseende mellom arkene.

4.

Kant rundt ved å bruke en liten mengde tynn sett på baksiden av hver løs stein og trykke den på plass. Vri stenen i forskjellige retninger og avstander fra de andre steinene til den skaper en jevn kant. Gå ofte tilbake for å dobbeltsjekke plassering.

5.

La det tynne settet kurere i 24 timer og forsegl deretter steinene. Påfør en impregnering forsegler med en skum pensel. Fullstendig dekke steinene, la selfangeren trenge inn i omtrent en time, og tørk deretter steinene med en lofri klut.

6.

Fest stene ved å pakke leddene med fugemasse med en fugemasse. River steiner bruker mye grout; Det kan hende du må pakke det inn i leddene med fugemassen float mer enn en gang. Unngå å prøve å pakke for mye fuger inn i dem på en gang; steinene skal rulle opp litt ut av fugten litt, ikke skylle, så gå sakte og gjør to eller tre passerer med fugemasse og flyte om nødvendig.

7.

Tillat fugemasse for å stille i 20 minutter og tørk overflødig med en fuktig svamp. Vær forsiktig så du ikke overvasker fugemasse, fjerner den eller tetter fargene. Tillat fugemasse å kurere i ytterligere 24 timer.

Tips og advarsler

 • En annen forsterkende sealer kan påføres steinene for å utdype og bringe ut fargene etter grouting, hvis ønskelig.
 • Flod bergarter, avrundede steiner som er funnet på strendene i Indonesia og montert på interlocking masker, er et stadig mer populært designelement i mange boliger. Disse vakre steinene kan installeres på gulv, vegger og tak for å gi en rolig følelse til ethvert rom i huset. Å tegne en peis med elvestene bringer denne skjønnheten til boligområdene i hjemmet, men du må installere dem på en jevn overflate med riktig mengde fugemasse.

  Andre artikkelen

  Tre brukes som byggematerialer
  Hvordan Beregne Yardage Measurements for Carpet
  Hvordan lage en ytterdøråpning
  Slik trimmer du en vindusramme
  Prosedyrer for å installere hardvedgulvene diagonalt
  Veibeskrivelse til Tile Over a Laminate Backsplash
  Hvordan kaste en vegg
  Hvordan kutte en takkledning
  Hvordan reformerer du kabinetter?
  Slik bruker du en søyleboring trygt
  Remodeling ideer for Colonial Style Homes
  Funksjonell Kjøkken Remodeling Ideer
  Hvordan fjerne plast tapet
  DIY Betongfunderinger
  Bathroom Cabinetry Ideas
  Wrap Around Porch Ideas
  Hvordan gjenopplive en porselenvaske
  Hvordan å reparere et murstein hus
  Riktig Betong Finishing Teknikker
  Komponenter av vannvarmesystem