Slik isolerer du loftet

Slik isolerer du loftet 

1.

Gå opp på loftet og trekk opp trinnene. Mål bredden og lengden på trappåpningen. Mål trappens høyde når de rager opp på loftet.

2. Gå tilbake til arbeidsområdet og bruk et verktøykniv for å kutte fire stykker av stivt isolerende skum i henhold til til dine målinger. Du skal lage en isolasjonsboks som dekker trappene.

3. Legg de fire stykkene skum ut på et bord eller gulvet slik at de danner et rektangel. Bruk strålefoliebånd til å koble den ytre kanten av hvert stykke i de fire hjørnene. Forsegl innsiden av hver hjørnesamling med caulk.

4.

Mål og skjær et stort skumpanel for å dekke boksen du nettopp har bygget. Legg dette stykket på toppen og dekk en søm med strålende foliebånd. Dette vil fungere som et hengsel slik at du kan åpne lokket på den isolerte boksen for å få tilgang til loftet trappene.

5.

Rengjør og tørk loftsgulvet rundt trappåpningen. Legg esken av isolasjon på toppen av loftet trappene. Fest kantene på esken til gulvet med strålende foliebånd. Tetning innsiden av skjøten med caulk.

Tips og advarsler

 • Varmebestandigheten til isolerende skum måles med R-verdien. Jo høyere R-verdien, desto mer varme vil det ikke lekke ut gjennom loftet ditt.
 • De fleste villaeiere vet at isolerende loftet er en viktig del av å holde varmen inne i hjemmet. Loftet åpnes imidlertid ofte ubeskyttet fordi trinnene må få lov til å falle fritt. Dessverre, å forlate selv dette lille hullet i ditt hjems isolasjon kan øke din regningsregning betydelig. I stedet for å kjøpe et dyrt prefabrikkerte trappedeksel, kan du lage din egen ut av stive skumisoleringspaneler.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du keramisk fliser på resterende lim etter fjerning av linoleum
  Gulv Installasjon Tips
  Middels tetthet fiber tre fakta
  Hvordan leie en Mini Skip fra Toddskips
  Slik installerer du banebelysning i et takloft
  Hvordan lage betonggulv for laminatgulv
  Hvordan lage betongstein
  Slik isolerer du et betonggulv
  Hvordan gå grønn med hvitevarer
  Skap Refacing Styles
  Hvordan lage en ny vegg for maling
  Hvordan å sy Vinyl ark gulv
  Slik borer du gjennom glass eller Kina
  Slik installerer du Foyer
  DIY Corner Bar Cabinet
  Hvordan bygger jeg en peis for å holde min vedovn?
  Slik fjerner Hardwood T Molding
  Lydisoleringstips
  Tips om å male ny gips
  Hvordan Hilti HDI-P Drop-Anchors