Slik installerer du Overhead Marble Tile

Slik installerer du Overhead Marble Tile 

1.

Bruk den flate siden av den hakkede trowelen til å spre en tynn skrape fra tinnet på takflaten. Pass på å belegge hele området der du skal installere marmorfliser. Dette vil bidra til å 'brenne' tynnetet inn i taket og gi tilstrekkelig binding for den samlede installasjonen.

2.

Spred et jevnt lag av tinnsett i taket ved hjelp av den skårne kanten av din trowel. Unngå å spre et område som er større enn det som kreves for to eller tre fliser til du bestemmer deg for at du kan installere dem raskt nok for å unngå at tinsettet blir satt opp.

3. Bruk platen side av din hakkede trowel og påfør et tynt lag med tinsett over hele baksiden av en marmorfliser. Sørg for at dekning er 100 prosent.

4.

Sett marmorflisen i ønsket posisjon i taket. Påfør forsiktig, men fast trykk når du flytter flisen litt i alle retninger for å sikre fullstendig binding, og flytt det til sin endelige posisjon. Gjenta prosedyren for hver flis installert.

5.

Bruk et nivå hvert par fliser for å sikre at installasjonen er fortsatt flat. Hvis en flis er for høy eller for lav, må du justere mengden tynnsett bak den i henhold til dette.

Tips og advarsler

 • En typisk 12-ved-12 fliser krever en 3/8-tommers hakkede trowel. Større fliser vil kreve større hakk og mindre fliser omvendt.
 • Alle materialer og verktøy kan kjøpes eller leies fra din lokale bedriftsforbedringsbutikk.
 • En hard hat er en god ide når du arbeider med fliser over hodet ditt.
 • Akkurat som farge og tekstur av en vegg kan forandre den totale tonen i et rom, er selve taket et viktig element når det anses som en del av den samlede innredningen. Og å ha det perfekte materialet kan bety forskjellen mellom bare å like en installasjon eller elske den. Marmor fliser kan legge til en elegant tekstur til et hvilket som helst område, uansett om det er et inngangsloft, kjøkkenloft eller noe annet tak i huset.

  Andre artikkelen

  DIY underlag
  False Ceiling Structure
  Hvordan velge den beste kjøkkenvask
  Verktøy for fjerning av gulvfliser
  Takmonteringsverktøy
  Hvordan bygge et morsomt skudd
  Slik forsegler Keramisk Tile for Damp
  Slik bruker du en Harbour Freight 120 Volt ARC Welder
  Hvordan bygge finér steinvegger
  Kitchen Extension Ideas
  Slik Rust Brass Hengsler
  Hvordan bygge veggrammer
  Attic Isolasjon Grants
  Sikkerhetsbehov for herdet glass
  Slik bytter du innfelte lys med flush-mount-belysning
  De beste byggverktøyene
  Slik leser en arkitektens leder
  Ulike type takventiler
  Hvordan lage en Adobe Hut
  Hvor lenge skal grout tørke før det forsegles?