Slik bytter jeg min kjøkkenkran

Slik bytter jeg min kjøkkenkran



 

1.

Slå av vannforsyningsventilene under vasken. Slå på varmt og kaldt vann på kranen for å la det gjenværende vannet i ledningen tømme. Flytt alt innholdet i vaskenhetskapet ut av veien slik at du får god plass til å jobbe.

2.

Koble vannforsyningsledningene fra kranen med en skiftenøkkel . Enkelthåndtakskraner har vannledninger som kobler seg til midten under kranen. Vannledningen på to håndtakskraner er direkte under hvert kranetthåndtak. Hvis du har en sprøyter på kjøkkenvasken, kobler du sprøyteslangen fra kranen under tuten.

3.

Fjern festemutrene som festes til tappekranen vask med et par kanallåser. Du vil ha opptil tre festemutter, avhengig av hvor mange kraner du har. Fjern også beholdermutteren som holder sprøytebunnen til kjøkkenvasken.

4.

Trekk den gamle kranen av kjøkkenvasken. Rengjør området rundt vaskehullene med en myk, ren klut. Hvis du har en sprøyter, løft håndtaket og sprøytebunnen ut av kjøkkenvasken.

5.

Monter Moen-kranen i henhold til instruksjonene som følger med den nye kranen. Moen lager et bredt utvalg av modeller, og hver har individuelle måter å montere. De fleste Moen-kraner monteres før de setter dem inn i kjøkkenvasken.

6.

Sett inn den nye Moen-kranen i hullene på kjøkkenvasken. Hvis du bytter ut et håndtakskran med et håndtakskran, sørg for at den dekorative basen dekker de to hullene du ikke skal bruke. Det er en god ide å stille vaskekranen og spør en hjelper til å holde kranen på plass til du setter den i vasken.

7. Gå under vasken, og plasser hvilken som helst vaskemaskin rundt tråder etter behov, og fest tappekranen til vasken med de medfølgende møtemutrene. Stram mutterne en full sving med et par kanallåser.

8.

Spør din hjelper til å plassere sprøytebunnen rundt sprøyteslangen og sett slangen inn i vasken og plasser sprøytebunnen flush mot vasken. Fest sprøytebunnen med den medfølgende mutteren.

9.

Koble sprøyteslangen til den nye kjøkkenkranen i henhold til instruksjonsarket som følger med kranen. Wrap rørleggerens tape rundt de utsatte trådene, og trå slangen til den er håndstramt. Stram slangekoblingen helt med en skruenøkkel.

10.

Vri trådene på kranen hvor vannforsyningslinjene vil koble til. Trekk til vannforsyningsledningsforbindelsene til kranen til de er håndtette. Slå tilkoblingen til en annen skrue med en skiftenøkkel.

11.

Slå på vannforsyningsventilene, og kontroller tilkoblingene dine for lekkasjer. Trekk til eventuelle tilkoblinger etter behov.

Når du bytter kjøkkenkran, må du vite hvor mange hull kjøkkenvasken din har for kranen. Mange Moen-håndtakskraner har en base som dekker standard tre hull i mange kjøkkenvasker. Men du ønsker ikke å kutte ekstra hull ved å kjøpe et tohåndtak Moen og finne ut når du demonterer den gamle kranen at du egentlig bare har ett hull i vasken. Den raskeste måten å finne ut er å se under vasken der vannlinjene kobles til kranen. Når du har en ny Moen kran, vil det ta omtrent en time å bytte ut den gamle.

Andre artikkelen

Hvordan få tak i land
Hvordan erstatte Tongue u0026 Groove Porch Gulv
Hvordan måle Stair Stringers
Slik binder du en Excel-tabell til en AutoCAD-tegning
Ulemper med en Tankless varmtvannsbereder
Ulemper ved passiv solenergi
Slik installerer du granittflis som huseiere
ADA Krav til skilting
Slik installerer du Crown Molding ved hjelp av en Coping Saw
Slik installerer du utendørs trinn
Slik installerer du en trappelager
Hvordan lage en Adobe Hut
Hvordan lage en kjørebane på en skråning
Hvordan lage skoforming for et hus
Produserte boligfakta
Hvordan konvertere en hengslet dør til lomme eller by-pass dør
Hvordan kutte Vinyl Tile å passe
Håndverktøy for metall
Hvordan installerer jeg en drop-in badekar i en alkove og flis det?
Slik installerer du gulvfliser i et diamantmønster