Instruksjoner for en umiddelbar garasje

Instruksjoner for en umiddelbar garasje 

Forberedelse

Før du starter forsamlingen for en umiddelbar garasje, må du undersøke siden for å sikre at overflaten er jevn. Et jevnt underlag er viktig for byggeprosessen å gå greit. I noen tilfeller må du kanskje måle bakken for å skape den rette overflaten. En annen tilnærming ville være å utgrave området og installere en fot for umiddelbar garasje. Foten må være jevn med bakken.

Det finnes en rekke materialer du kan velge mellom for å bygge en fot, inkludert 4-tommers 4-tommers trykkbehandlet tømmer eller betongblokk. Et annet alternativ er å helle en konkret fot på plass. Det er også avgjørende at du planlegger drenering rundt bygningen. Ikke byg strukturen i banen for vannavløp, noe som gjør det mulig for vann å strømme under i garasjen.

Montering av garasjepanelet

Det hjelper å identifisere og organisere delene før du starter monteringsprosessen. Selv om det er noen variasjoner i metodene som brukes til å montere umiddelbare garasjeprodukter, er grunntrinnene svært like. Generelt beløper du de to endeflisene først. skallet eller taket og veggene i garasjen. Hvis du kjøper en umiddelbar garasje som har en oval form når du er ferdig, kan sperrene av produktet ha samme ovalt form når seksjonene er satt sammen. Følg anvisningene for låsing av Det er vanligvis forskjellige klemmer som ikke bare brukes til å låse delene av sperrene, men for å koble andre komponenter til rammen til sperrene, som for eksempel sperreklemmer og brace band. Purlin klemmer sek Uttrykk vesker, som er de horisontale rammekomponenter for strukturen. Brace-båndene er kontaktene til bøylene. Bøylene gir styrke til garasjen.

Når du setter endebjelkene på plass, må du ha en metode for å feste spærrene på plass. Du kan knytte sperrene til foten eller bruke 2-tommers med 4-tommers brett som en midlertidig stav for å holde endebjelkene rett og på plass slik at du kan installere resten av rammen.

Installer sluttpaneler og deksel

Når rammenheten er ferdig, kan det hende du må kaste skarpe kanter på rammen slik at den ikke riper inn i det umiddelbare garasjeportet. Innpakning av kontaktene i duct tape gir ytterligere beskyttelse for dekselet.

Når du monterer endepanelene på den angitte rammen, er det sannsynligvis en god ide å legge treblokker på panelene til du får dem festet til rammen. Fest panelene til sperrene i henhold til produktinstruksjonene.

Vanligvis anbefales det at du ikke installerer dekselet på en blåsig dag på grunn av risikoen for skade på dekselet. Pass på at dekselet er stramt over rammen og sikret på alle punkter. Det kan hende du må bruke litt tau for å trekke dekselet over rammen. Det finnes en rekke umiddelbare garasjeprodukter tilgjengelig i flere stiler, farger og materialer. Rammer består vanligvis av lette stålrør eller rør. Polyetylen er et populært materiale for å dekke rammen. Garasjene kan brukes til en rekke formål, inkludert kjøretøyer, gårdsmateriell, lager eller verktøyskjul.

Andre artikkelen

Hvordan bygge et innebygd klesskap
Slik Vanntett din Peis
Slik setter du peis i en vedovn
Keramisk Gulv Installasjon
Hvordan bygge en ekte Fieldstone peis
Billig måte å bygge et hus på
Hvordan er det med høy tetthetskum?
Hvordan å pusse betong murstein
Slik fyller du Cavity Wall Insulation
Hvordan Bytte Kjøkken Skap Til Skuffer
Hvordan skrive en oversikt for et estimat av en boligforbedring
Hvordan kutte taket for å installere en trebrenner
Gjør det selv: Laminat benkeplater til Corian benkeplater
LED lyspærer Vs. gløde~~POS=TRUNC
Hvordan bygge en Coat Closet
Hvor å kjøpe Pavers for en kjørebane
Hvordan behandle Bare Wood
Hvordan beregne hullstørrelsen for skruer
Hvordan lage en japansk papirdør
Hvordan finne en Hardiplank Rep