Fordelene ved en skyvedør

Fordelene ved en skyvedør  Skyvedører har noen åpenbare fordeler over tradisjonelle hengslede dører. De sparer plass i et hvilket som helst plassering og har generelt bredere åpninger over hengslede dører. Det er mange design av skyvedører for å utfylle enhver innredning, inkludert det originale, solide glassdesignet i en metallramme som ofte brukes som patio dør. Lommedører og dobbeltsidede dører er to forskjellige typer skyvedører som også har fordeler forbundet med dem.

Mellomsparing

Skyvedører installeres på et spor slik at de glir åpne og skyves for å lukke mens du følger sporet . Installasjon av standard svingdører innebærer å henge dem på hengslene og svinge dem åpne enten i et rom eller utenfor et rom. Dører med hengsler krever plass lik dørbredden for at de skal kunne åpnes helt. For eksempel krever en tre fots bred dør tre kvadratmeter på åpningssiden for at den skal åpnes helt og krever at det ikke er noen hindringer i de tre kvadratmeter plass. Elementer kan ta plass på hver side av en skyvedør uten å forårsake noen hindringer i sin drift.

Bredåpninger

Skyvedører har generelt større åpning enn en hengslet dør. Dette gir enkel tilgang til hjemmet fra en utvendig skyvedør, slik at store gjenstander kan passe gjennom døråpningen. Noen store elementer krever demontering for å komme inn gjennom en hengslet dør, noe som gir tid og ekstra arbeid i bevegelige gjenstander. Det er mye raskere og mindre tilbakevendende arbeid å flytte en sofa inn i et hus gjennom en skyvedør enn å måtte vende den sidelengs og balansere den i en vanskelig vinkel for å passe gjennom en hengslet dør.

Valg

Skyvedører er funksjonell som utvendige dører, skap dører, pantry dører, balkong dører og rom dividers. Det er mange valg i utformingen av skyvedører. Generelt er skyvedører i et sett på to eller flere, og de skyver bak hverandre når de åpnes. Tre skyvedører er tilgjengelige i mange trefarger og speilede dører kan skape en illusjon av en mye større plass. Glass skyvedører er tilgjengelige med intrikate etsninger eller kan vises som en fransk dør med trerammer rundt separate glassruter.

Lommedører

En lommedør er en type skyvedør som glir inn i lommen inne i veggen ved inngangen til installasjonsområdet. Denne typen skyvedør er kun synlig når den er lukket og er nesten usynlig når den er åpen. Installasjonen innebærer at du har samme mengde ubrukt veggbredde på den ene siden av døråpningen for å installere lommerdørsporet for drift.

Bøyde dører

Boble dører er en annen type skyvedør. Det er to dører per sett hver med en knapp på den. Når du drar knappen fra døråpningen for å åpne den, dør dørene langs et spor og bretter utover mot rommet mens de to komponentene bøyer seg i midten på hengslene. En ulempe ved tofoldige dører er at åpningen ikke er helt brukbar fordi designet krever to til tre tommer på hver side for drift.

Andre artikkelen

Hvilke materialer brukes i takkonstruksjon?
Faux Wood vs Real Wood
Slik legger du en Cement Board Tile Floor
Slik reparerer du en Dewalt batteripakke
Slik installerer du keramisk flis på en betongplate
Hvordan male hjemmeutvendig
Slik installerer du laminatgulv over støt i badegulv
Hvordan kan jeg gjenvinne gammelt Vinyl Siding?
Hvordan Dye Hjem Teppe
Fare for hydrogen
Slik oppdaterer du et lite bad
Typer av sveiseflammer
Slik installerer du et Gipsplattform
Slik installerer du Trex Deck-innlegg
Slik gjenoppretter du en kjøkkenbordstopp med betong
Pex Piping Vs. Kobber
DIY Wall Niche
Hva er fordelene med halmbaljekonstruksjon?
Slik isolerer du veggene til et eksisterende mursteinhjem
Veggformingstyper