Blåsisolering Dampbarriere Installasjon

Blåsisolering Dampbarriere Installasjon 

Isolerende Attik

Kontroller loftet for isolasjon som allerede er installert. Det er en god ide å fjerne dette, hvis det er praktisk, fordi en dampbarriere ikke vil gjøre det bra hvis det installeres mellom isolasjonslag, og kan fange fuktighet i isolasjonen. Mål buktene og kutt ut firkantene av polyetylenplater som vil dekke gipsvegget og komme opp ca 2 inches på sperrene. Stift denne platen til sperrene med en stiftpistol. Bytt deretter ut den gamle isoleringen om ønskelig og blås i nytt isolasjonsmateriale, sørg for at det er minst 3 tommer fra innfelte lysarmaturer, skorsteiner og andre varmekilder. Hvis loftet er en du kan gå inn, bør du dekke de isolerte buktene med kryssfiner.

Isolasjonsvegger

Fest plastdampbarrieren til studsene av uferdige vegger med en stiftpistol. Bruk nok stifter for å forhindre isolasjon fra å bli lagt inn mellom plast og tapp når du blåser den inn, og skaper utslag som hindrer jevn installasjon av gipset. Trekk plastet tett når du stifter det fordi isolasjonen vil ha en tendens til å samle seg midt i bukta og bule ut, noe som også vil føre til installasjon av gipsvegg. Bruk en verktøykniv til å kutte hull for alle elektriske bokser og deretter lage hull stort nok til dysen til isolasjonsblåseren i hver bukt nær toppen av veggen. Blås isolasjonen inn gjennom disse hullene. Bruk en maske når du blåser isolasjon. Det er en veldig støvete affære.

Mens isolasjon lett kan blåse inn i eksisterende vegger, er det ingen god måte å installere en dampbarriere uten å fjerne gips. Hvis du fjerner gipsvegget og installerer en ny dampbarriere, kan det være ditt eneste tilfelle hvis fuktighet er et problem. Når du installerer isolasjon, må du installere en dampbarriere mellom isolasjon og boareal. Det er derfor, for eksempel glassfiberbatterier er installert med kraftpapiret som vender mot rommet. Dette innebærer at du må installere en dampspærre i vikene mellom takspjeldene før du blar isolasjonen inn i et loft. På samme måte bør du installere en dampbarriere på vegger før du blåser isolasjon i dem, noe som tydeligvis bare kan gjøres hvis gipset ikke er installert ennå.

Andre artikkelen

Hvordan kutte Lexan Windows
Slik fliser du en dusjkule
Slik kobler du en jordetråd til en takvifte
Siding Installasjonstips
Slik bruker du et boble nivå
Hvordan å ramme en lomme skyvedør
Hvordan bygge en fliser dusjpanel
Slik installerer du et flisegulv på betong
Vinyl Siding Design Ideas for en Ranch Style Home
Ceiling Ideas med en header
Fordelene med dusjaggregater versus støpejernsrør
Bungalow takstiler for et hus
Typer av konstruksjonsbjelker og deres bruksområder
Peis Hearth Stone Ideas
Hvordan kjøpe Raw Timber
Granitt og marmor restaurering
Typer av betongtrapper
Det beste lyset å sette i et suspendert tak
Solenergi Bekymringer
Strength Comparison of Sheets of Aluminum