Slik installerer du en Granit Slab Backsplash

Slik installerer du en Granit Slab Backsplash 

1.

Fjern alle veggkontaktplater, og fjern bunnvinduet hvis granitten kommer til vinduet. Hvis veggen er malt, skal du skrubbe noe smuss eller fett fra overflaten. Hvis det er noen støt i overflaten, sant dem ned. Rough opp overflaten med 80-grit sandpapir for å gi veggen tann for limet å gripe på.

2.

Kontroller baksiden av granittplaten for å sikre at de er tørke. Hvis de ikke tørker, legg dem på baksiden av to såhester. Varm baksiden av granittplaten med en propanlampe til alt vannet har fordampet. Vent til granittet er avkjølt før du løfter det opp.

3. Legg et rør av konstruksjonslim i en caulk-pistol. Legg 1-tommers patchplaster på veggen som mottar granitten. Legg limet hver åtte tommer både horisontalt og vertikalt over veggen.

4.

Løft den første granittplaten, ved hjelp av en annen person, og hvil bunnen kanten av platen på benken. Løft igjen og sett den nederste kanten av platen på plass mot veggen med limet, og trykk hele platen tett mot veggen. Gjenta for de resterende platene. Legg en 1/16-tommers mellomrom mellom tilstøtende plater.

5. Bland opp en 2-delt granitt epoxy per produsentens retninger, for å lim sammen sømene. Bland pigmentet passer til granitten i epoxyharpiks først. Neste blanding i herderen. Bruk en 1 tommers brett spisskniv for å tvinge epoksyet i sømmen. Kjør putty knivbladet vertikalt opp og ned hver søm for å belegge innsiden Legg til en 6-tommers sugekopp på ansiktet av hver skiveseksjon ett ad gangen, for å trekke eller skyve en skive fast til neste. Epoxyet tar mellom 10 og 15 minutter å sette opp og tre timer for å kurere. Den første oppsettet av epoksyet kan akselereres ved å belysa en propanlommelykt og løpe flammen opp og ned i sømmen i fem sekunder. Ikke la det være Spissen av flammen kommer i direkte kontakt med granitt eller epoxy.

7.

Rengjør overflødig epoxy med et verktøyknivblad holdt mot overflaten av granitten ved en 45 graders vinkel. Erstatt sokkeldekselplater og vinduskledning.

Tips og advarsler

 • Epoksidfargepigmentkits kan kjøpes hjemme byggesentre.
 • Før du monterer en granittplattryggplugg, må du sørge for at granitten er riktig skåret i størrelse. Mål og kontroller målingene før merking og kutting av hver granittplatteksjon. Granitt er kuttet med kraft sirkelsagene utstyrt med diamantblad. De firkantede hullene er kuttet ut med en miniatyrsag. Granitt er veldig tung, så du trenger minst en annen person for å hjelpe løfte platene på plass.

  Andre artikkelen

  Hvordan bygge et jordhus
  Hvordan male en epoxy gulv
  Slik Hang Barn Dørspor
  Hvordan lage Crown Molding Corners
  Kobber Split Bolt Spesifikasjoner
  Travertin Baderom Ideer
  Slik bruker du steinstein
  Typer av skruer og navn
  Hvordan produseres linoleum?
  Slik dekker du en mursteinbacksplash
  Slik installerer du Engineered Flooring på en plate
  Corian Repair DIY
  Hvordan kutte en rustfritt stålrør
  Hvordan velge en rustfritt stål vask
  Mest populære Granit Countertop Farger
  Hvordan å refinfinere en betong veranda
  Instruksjoner for å installere en dusjdør
  Hvordan grout Interior Uregelmessig Stone rundt en vedovn og vegger
  Slik installerer du et klikk og lås laminatgulv
  Forskjellen mellom ventilfri og ventilert gasspeis