Hvordan bygge 2-ved-4 hylling

Hvordan bygge 2-ved-4 hylling 

1.

Fjern et sted i garasjen din eller hvor du bestemmer deg for å sette opp en hylle som måler 6 fot lang med 16 tommer bred med 36 tommer høy. Klipp en 2-ved-4 ved 60 tommer. Klipp to flere 2-ved-4-er med 34 tommer hver.

2.

Finn studmønsteret i veggen der hyllen skal installeres og måle midt i din hylle i dette mønsteret. Mål opp fra gulvet 34 tommer og merk det. Bruk et nivå ved å tegne en linje over ditt 6-fots mønster. Juster 6-foten 2-ved-4 med toppen av denne linjen, og skru den til veggen, forankre den til tappene. Dette er båren.

3. Sett pussesagen til 45 grader og kutt de to korte delene av 2-ved-4 ved 16 tommer, langt punkt til langt punkt av miters. Mål avstanden fra bunnen av båren til gulvet; Det skal være omtrent 32 1/2 tommer. Klipp ytterligere 2 til 4 i denne lengden for beina.

4. Legg de korte miterte stykkene ned flatt på gulvet og la bena nede ved siden av dem deres kant. Skyv den forrevne enden ned til beinet til toppen av miteren blir flush med toppen av beinet. Det skal se ut som halvparten av en Y --- topp til bunn. Legg en rett kant langs toppen av beinet og den mitered-enden av brystet for å få det til og med. Skru og lim det mitered stykket på fra baksiden av beinet, ved hjelp av 3-tommers skruer. Gjør begge bena.

5. Stå opp begge bena og senter dem under båren med like mellomrom. Tail bena inn i båren ved første forboring i en vinkel. Gjør dette på toppen og bunnen.

6. Kut kryssfiner på 16 tommer og 60 tommer, og legg det ned på toppen av båren på baksiden, med mitered stykker bracing det i midten. Skru ned gjennom kryssfineret inn i båren. Merk og pre-bore kryssfiner hvor de perforerte beinbøylene kontakter kryssfiner, og skru dem på.

Tips og advarsler

 • Legg trim på utsiden av sokkelen ved å spikre på en 1 1/2-tommers pine til kryssfinerkanten. Formica kan også legges til toppen hvis ønskelig.
 • Ikke legg for mye vekt på toppen av hyllen til bøylene er skrudd på.
 • For en garasje eller et verksted, er det ingenting som mange hyller til å lagre omtrent alt. Og med alle ting som ligger rundt i en garasje, skal hyllene være robuste og i stand til å holde hundrevis av pund uten å sutte eller bryte. For å oppnå dette, er det 2-til-4-tallet. Den bracing 2-by-4 konstruksjonen gir tåler nesten alt du kan stable på det uten å bekymre deg, til en pris du kan leve med.

  Andre artikkelen

  Slik fjerner du kjøkkengulvfliser
  Installere Case Molding på en Døråpning
  Hvordan måler jeg på en erstatningsdør?
  Slik rengjør Cement Anchor Bolts
  Slik installerer du en Cement Backer Board på gulvet
  Ideer for koordinering av farger for interiørmaling av vegger
  Sammenligning av takstengelkvalitet
  Typer av Drop Ceiling Tiles
  Å lage Tile Corner ut av en Bullnose Tile
  Slik fyller du Cavity Wall Insulation
  Slik måler du et bakgrunnsmønster Drop
  Hvordan å kle en Maple Floor
  Slik monterer du skap på en betongmur
  Hvordan bygge et hus billig i Maine
  Slik legger du en fliser tilbake
  Slik festes et gulvreducer til keramisk flis
  Sikkerhetstips ved bruk av en Wood Router
  Slik installerer du bad maskinvare
  Slik isolerer du et betonggulv
  Slik reparerer du en rottete dekk