Hjemmelaget Garage Shell

Hjemmelaget Garage Shell 

Stiftelse

Dimensjonene for et fundament med fotfaktor varierer fra område til område. Vanligvis trenger du å helle en fot som er 12 tommer bred og 18 til 48 tommer dyp. Dybden av foten avhenger av frostlinjen for regionen. Når du utgraver stedet, fjern nok jord til å fylle bakken med ca 4 tommer grus. Hvis du ønsker å isolere garasjeplassen, er stivt skumbrett et godt valg. Pass på at du installerer en dampbarriere, som vil holde fuktighet fra å trenge inn i betongplaten. Legg styrke i betongplaten ved å installere remesh wire.

Rammeinnsatsene

Bruk standardmetoder for å ramme veggseksjonene i det hjemmelagde garasjeskallet. De fleste garasjer er innrammet med 2-tommer med 4-tommers brett, men du kan også bruke 2-tommer med 6-tommers planker. Plasser pinnene enten 16 eller 24 tommer på midten, som er midtlinjen mellom to pinner. Finn ut hva de store åpningsdimensjonene er for vinduene og dørene du vil installere og bruke målingene.

Konstruer toppene ut av to stykker av 2-tommer med 6-tommers brett. Hvis du limer et stykke kryssfiner mellom de to brettene, kan du gjøre overskriften sterkere og samme tykkelse som veggdelene. Headers støtter veggseksjonene over dør og vindusåpninger.

Siden spenningen for overheaddøren er mye bredere, bruk 2-tommer med 12-tommers tømmer. Plasser to trimmerpinner under hver ende av garasjeporten for å støtte ekstra vekt. Dekk de ytre veggene med kryssfiner. Fullfør yttervegget med et byggepapir eller huskrok. Bestem om du vil installere isolasjon, for eksempel stivt skumplater, før du klækker eller installerer sidespor.

Bygg taket

Velg mellom å bygge garasjertaket fra tradisjonelle takstene eller kjøp takkrok. De fleste gjør-det-selv-bygningsmenn går vanligvis med trusses. Selv om kutte sperrene kan læres med litt øvelse, må kuttene være nøyaktige for at strukturen skal ordnes riktig. Takplattene vil gjøre takkonstruksjonen enklere og vil også spare deg litt tid. Legg trussene 16 eller 24 tommer på midten. Etter å ha dekket garasjen med kryssfiner, dekk dekk med filt og legg helvedesild eller annen deksel.

Etterbehandling

Bruk lavt vedlikeholdsprodukter for å fullføre ditt hjemmelagde garasjeskall, inkludert vinylvinduer og glassfiberdør. Overhead døren kan også være laget av en rekke materialer. En av de viktigste hensynene til overhead døren er om du vil installere en isolert dør. En isolert dør anbefales sterkt hvis du bor i en kald region. Selv et hjemmelaget garasjeskall, som er bare bein på interiøret, kan legge til verdien av ditt hjem. I tillegg til å gi dekning til kjøretøyet ditt, serverer en garasje også andre formål, for eksempel et lager eller verksted. Du må bestemme seg for stil, størrelse og om å legge garasjen i huset eller bygge en frittstående struktur. Finn ut hva byggekodene er for å bygge en garasje før du starter prosjektet.

Andre artikkelen

Hvordan påføre Gipsvegg Mud i Corners
Slik installerer du Crown Molding som en Pro
Hvordan bygge et komposterings toalett
Hvordan tegne to-historie garasjeplaner
Hvordan bygge grønne hjem i Arizona
Slik gjenoppretter Laminat Kjøkken benkeplater
Slik bestemmer du ventilens fjærhøyde
MDF og eksponering for fuktighet
Marmor Tile Skjæreverktøy
Slik Level et gulv for keramiske fliser
Billige hytter i Windsor, Ontario
Hvordan bygge en campinghytte
Slik installerer du et vindu
Hvordan lage Crown Molding Corners
Tile Countertop Options
Verktøy for å bytte ut en strømlampe
Mantelhylle Installasjon
Brennende brennende ovner mot peisinnsatser
Hvordan male innvendige murvegger
Hvordan bygge et skurtak over et dekk