Slik trykker du på u0026 amp; Dør i en stålbjelke

Slik trykker du på u0026 amp; Dør i en stålbjelke 

Forberedelse

1.

Den første vurderingen er å bestemme sluttresultatet. Gjør du presist strukturarbeid som å henge en garasjeport? Eller er det noe mindre presis som en pinne for å henge tunge gjenstander som strømverktøy? Det første tilfellet vil kreve en mer nøyaktig utforming og forhåndsplanlegging, inkludert å skrive presise markeringer før begynnelsen. Den andre kan gjøres med mindre planlegging og oppmerksomhet på detaljer.

2.

Først vil du finne ut hvor nøyaktig plasseringen av hullet er. Merk din første plassering ved hjelp av skalaen eller graden og en permanent markør, helst noe med et fint punkt eller stålskriververktøyet. For det andre vil du bruke en stålstans for å innhente hullets eksakte plassering.

Sett deretter inn to tallstørrelser som er mindre enn diameteren av gjenget hull i borekucken. Deretter monterer du borestyret til selve strålen og senterer den over innrykket som ligger bak stangen. Legg på skinnhansker og sikkerhetsbriller. Hold en liten kopp eller spray flaske med vann nær deg for å 'slukke' litt av og til, fordi det blir varmt nok til å brenne deg eller starte en brann. Forsiktig og sikkerhet.

Du vil begynne med å sakte boring inn i stålet ved å bruke et overskudd av olje på biten. Ved å bruke boreens sakte hastighet, hindrer biten i å glide og unødvendig bindende i hullet. Med jevnt trykk, presser borkronen inn i stålet, og av og til støtter den ut for å tillate brikkene å rydde. Backing out tillater også, avhengig av tykkelsen på stål, skal du sette på igjen nødvendig olje i hullet og til borkronen for å sikre størst mulig smøring. Etter at hullet er fullført, slokkes bratten i vann i 30 sekunder. Slå av hullet ved hjelp av et deburgeringsverktøy

3. Fjern deretter avboringsverktøyet fra boret og erstatt det med ønsket trykk. Sett på nytt boret og sakte begynne å trykke på hullet ved å bruke rikelig med sprøyteolje på borkronen og i hullet. Ved starten må du alltid kontrollere at kranen er riktig justering for din applikasjon. Når springen går, vil hullet lede det, men i begynnelsen er det riktig Justering av springen er viktig å være oppmerksom på. Ikke prøv å tvinge kranen gjennom i ett forsøk. Trykk på i t i to til tre tråder om gangen, ta den ut igjen, sett på trykkoljen til borkronen og hullet, og gjenta deretter. Når du har gått gjennom hele tykkelsen på metallet, rengjør den gjenværende oljen og gjenta hullet igjen.

Tips og advarsler

 • Hvis du er ikke en mekaniker og har liten praktisk bruk for en hel bit eller et dysesett, kan du bestille akkurat de spesifikke størrelsene du trenger fra en maskinvarebutikk.
 • Borehåndboken er ikke helt nødvendig hvis du er erfarne med bruk av en reversibel kraftbore, men er fortsatt sterkt anbefalt.
 • Boret vil oppnå temperaturer som kan brenne deg, så vær forsiktig.
 • Tapping av en stålbjelke er først og fremst en oppgave for ansatte fagfolk. Mange faktorer kombinerer for å gjøre denne relativt grunnleggende oppgaven komplisert. Hovedproblemene ligger i å håndtere tykkelsen av stålet; Det vil ta flere verktøy for å lage et høykvalitets gjenget hull.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du bypass dører
  Forskrift om Loftisolering i Storbritannia
  Hvordan grave et hull for en benkpost
  Eldre hjemreparasjonstilskudd
  Typer av utvendig kryssfiner
  Hvordan Kutte Finér Kryssfiner
  Slik kutter du en betongblokkvegg
  Sammenligning av holdbarhet av hardtre og bambusgulv
  Hvordan holder en Iglo deg varm?
  Definer et modulært hjem
  Hvordan male Vanity skap
  Hvordan Stain Oak Hardwood Floors
  Statlige tilskudd til solinstallasjoner
  Broken PVC Pipe Repair
  Gjør det selv: Keramisk fliser og stein
  Slik installerer du Harmonics Laminatgulv
  Slik installerer du en dusjpanne til rørleggerarbeid
  Installasjonsinstruksjoner for gulvfliser og grout
  Kubota Gravemaskin Spesifikasjoner
  Slik Remodel Tile Floors