Slik spatter gelcoat

Slik spatter gelcoat 

1.

Forbered veggene ved å vaske overflaten med en fuktig svamp og tørke med en ren klut. Pass på at det ikke er fett eller olje igjen for å hindre påføring av gelcoat. Bruk malerens tape til å tape over alle områder som du ikke ønsker å male.

2.

Sett på en pustemaske som hindrer deg i å puste inn glassfiber under Sprøyteprosessen. Bland gelgeløsningen i henhold til instruksjonene på etiketten. Løs gelgelen og herdesløsningen i sprøytepistolen. Sprøytepistolen vil blande herderen mens du sprøyter.

3. < / p>

Sett lufttrykket på sprøytepistolen til mellom 5 og 10 psi. Denne innstillingen gir en fin, splattered effekt. Sprøyte sprøytepistolen jevnt fra venstre til høyre.

4

La området tørke etter påføring av det første frakk. Når det første strøket er relativt tørt og klebrig, må du påføre det andre strøket ved hjelp av samme teknikk. La gelcoaten fullstendig herdes.

Gelcoat er en tykk glassfibermaling som vanligvis påføres med en sprøytepistol. Siden det ikke er en herding som vanlig maling, trenger den en katalysator for å herde. Gelcoat kan gjøres i nesten hvilken som helst farge og brukes til å dekke innvendige eller utvendige vegger. En av de mest populære måtene å bruke gelcoat på er å bruke en splatter teknikk, noe som gir veggene litt tekstur.

Andre artikkelen

Hvordan velge et godt flyttefirma
Slik installerer du Tile på OSB Subfloor
Attic Isolasjon Grants
Hvordan male Keramisk Bad Tile
Hvordan bygge en hytte billig
Fordelene ved en loftkonvertering
Hvordan kutte vinkler på takstøping
Instruksjoner for å legge laminatgulv
Slik installerer Baseboards u0026 Shoe Molding
Hvordan påføre Stucco fra Gips
Små baderomsreduserende ideer
Slik installerer og trimmer støpehjørner
Slik installerer du gulvfliser i et diamantmønster
Titan skjæreverktøy
DIY Isolerende et loft
Slik installerer du en skiferflate
Slik fjerner du plassen fra sagbladene
Instruksjoner for keramisk fliserapplikasjon
Installasjon av Blum Clip Top Hengsler
Slik setter du peis i en vedovn