Slik installerer du laminatgulv over støt i badegulv

Slik installerer du laminatgulv over støt i badegulv 

1.

Vegg gulvene dine grundig for å fjerne rusk. Fjern alle de fine partiklene du kan bruke en støvkanne før du gjør laminatgulvinstallasjonen.

2.

Installer skumpolstring over undergulvet ditt, som fungerer som lydbarriere og en polstring mellom laminatgulvbelegg og ujevn undergulv. Du kan rulle puten ut på undergulvet og kutte den ned i størrelse, eller hvis badet ditt er lite, kan du måle kuttene du trenger å lage og kutte skumpolstring utenfor badet. Paddinget ruller så lett opp og du kan sette det på plass på badet. Bruk kanaltape til å tette sømmen mellom skumpolstringsskåret.

3.

Arbeid i hjørnet lengst bort fra badedøren din for å installere laminatgulv. Plasser planken på gulvet med lamellgulvets kantkant mot plassen.

4.

Kjør en lim lim langs tungen på ditt andre laminat gulvplank. Limet fungerer som et tetningsmiddel for å holde vannet gjennom gjennomsiktige gjennom sprekkene og potensielt skadet laminatgulvbelegg.

5. Legg inn limdekket tungen på ditt andre laminatgulv inn i sporet på din første laminatgulvplank. Legg planken ned i gulvet for å sette den på plass.

6. Bruk en fuktig klut til å tørke bort noe lim som siver opp mellom de to laminatgulvene.

p>

7.

Klipp laminatgulvplanker ned til størrelse der det trengs med en sirkelsag. Legg merke til hvilken side du må kutte på. For eksempel, hvis den neste planken krever at du setter inn tungen i sporet, må du ikke kutte kantkanten av laminatgulvet.

8.

Dekke eventuelle mangler mellom badet laminatgulv og veggen med trim. Nail trimmen til grunnplankene dine, slik at de dekker feilene. I områder hvor du ikke kan installere trim, som rundt toalettet, kjør du en kjede av caulk for å skjule feil og forsegle gulv, slik at fuktighet ikke gjennomsyrer det området.

Tips og advarsler

 • For laminatgulv, kjøp et produkt designet for bruk i fuktige rom. Mange finer gulv vil skade lett på selv den minste bit av fuktighet. Det kan koste ekstra, men laminatbaderommet ditt vil vare i flere år hvis du kjøper riktig produkt for jobben.
 • Hvis du har støt i badet ditt, kan det være vanskelig å finne en ny type gulv som vil fungere. Tile og andre typer gulv som krever en jevn undergulv, vil ikke fungere med mindre du reparerer støtene. Du kan imidlertid installere bad laminatgulv som flyter over undergulvet. Det installeres enkelt ved hjelp av et tunge- og sporet system, så du sannsynligvis allerede Ha verktøyene som er nødvendige for å lage din egen laminatgulvinstallasjon. Gulvbeleggene i flytende laminat vil forklare støtene og eventuelle ufullkommenheter i badet ditt.

  Andre artikkelen

  Hvordan male et treningsrom
  Hvordan installere gulvstøping
  Slik installerer du paneler på et bad
  Slik bruker du sukker til å fjerne overflødig grout av keramisk flis
  Hvordan lage en garasjeplass
  Slik installerer du en trappelegel og spindler
  Forbedringsstøtte i Canada
  Slik fliser rundt et vindu
  Hvordan lage en hjemmestang ut av tre
  Hvordan bygge en tre arbeidsbenk ramme
  Hvordan Design og Bygg en Wood Shed
  Slik legger du til rommets dimensjoner for å finne ut hele kvadratfilmen
  Hvordan holde Vinyl Siding fra Falling Out
  Materialeliste for å bygge et skur
  Hvordan kutte 45 støping
  Slik pakker du Vinduet Trim
  Kitchen Remolding Ideas
  Hvordan å glassfiber en dekk
  DIY Wooden Door
  Slik fjerner du plaster fra en slatmur