Slik installerer du Southern Yellow Pine Flooring

Slik installerer du Southern Yellow Pine Flooring 

1.

Mål gulvet der du skal installere den nye gule furu gulvet for å finne ut hvor mye gulv du trenger. Legg til ytterligere 5 prosent til det totale beløpet for å tillate feil.

2.

Stakk brettene i rommet der du skal installere dem. Pace en 3/4-tommers spacer stripe mellom hvert bord og la dem være i en til to uker. Dette vil hjelpe dem til å akklimatisere til luftens fuktighet.

3.

Fjern gulvkledning, grunnplanker, gulvbelegg og underlag for å avsløre undergulvet under. Finn eventuelle løse eller squeaky boards. For å hjelpe dem stille, kjør en gipsskrue gjennom brettene og inn i bjelkene under.

4.

Rull silikonpapiret over toppen av undergulvet. Begynn på veggen som er vinkelrett på gulvbjelker. Stift kolofoniumpapiret hver 6 tommers med 5/16-tommers stifter. Merk gulvbjelker ved hjelp av en straightedge. Du må kjenne dette slik at du kan spike platene inn i de sikre bjelkene. Overlappe hver del av kolofoniumpapiret med 4 eller 5 tommer.

5.

Ta en kalklinje eller trekk en linje med en rett på undergulvet, slik at den er parallell med den lengste side av veggen. Dette vil sikre at den første raden er helt rett. Velg et bord fra haugen din. Prøv å finne det lengste, retteste stykket. Linj den opp langs kalklinjen. Hold legg på gulvbrettene, støt endene sammen over gulvbjelker. Legg ca 1/4 tommer mellom enden av brettene og veggen. Støpet vil dekke dette åpne rommet, men dette vil tillate brettene å svinge med endringer i fuktighet. Mål og klipp det siste stykket for å passe. Når du har den første raden lined over gulvet, sving brettene over og påfør limklemmer til bunnen. Vri platene over og legg dem på plass.

6.

Smør små hull gjennom de gule furuskortene. Gjør borehullene nær nok til veggen, slik at bordplaten dekker dem. Kjør en ferdigspiker gjennom de forborede hullene i undergulvet.

7.

Kjør 1 1/2-tommers ferdigspiker i en 45 graders vinkel gjennom tungen av brettene. Ved hjelp av et negler sett, snu neglens hode inn i treet 1/8 tommer under treets overflate. Spik platene ned i hver bjelke. Dette vil holde dem i bevegelse mens du jobber.

8. Fortsett å legge resten av de gule furubrettene rad for rad og spik dem på plass. Husk å skjære stangene på brettene på hver rad. Når du er på den siste raden av gulvbrett Gå videre til neste trinn.

9.

Mål mellomrummet mellom den siste raden av brett og veggen, slik at en halv tommers ekspansjonsplass mellom brettet og veggen Klipp platene til å passe.

10.

Kontroller gulvet for å se om det trenger sliping. De fleste nye gulv gjør det ikke, med mindre fresingen er dårlig kvalitet. en trommesliper. Begynn med 80-grit papir, deretter 120- og til slutt 180-grit sandpapir. Støv støv og rusk etter hver sliping.

Bruk en tak klut etter siste sliping og støvsuging for å hente opp såpesedlen. Pass på å plukke opp det som har fallet mellom gulvsprekkene og resten av rommet.

12.

Påfør et lag med tung olje, lakk eller flekk.

Tips og advarsler

 • Bruk vernebriller og ansiktsmaske for å beskytte øynene og lungene.
 • Du kan leie en trommesliper fra de fleste byggesentre.
 • Flytt sanderen med trekornet, ikke mot kornet. Gå fra den ene enden av rommet til den andre. Når du er fem meter fra veggen, vipp sanderen slik at den ikke lenger sliper gulvet. Slå maskinen rundt for å fullføre delen.
 • Ikke la sanden løpe uten å flytte maskinen.
 • For å snu delen mot veggen, bruk et håndholdt belte eller skiveslip.
 • Sør furu gulv har vært en del av boliger siden kolonitiden. Sør furu er holdbar og kan ta mye trafikk uten å vise overdreven slitasje. Den sørlige furuskogen gjør et elegant tillegg til et hvilket som helst gulv med sitt herlige kornmønster. Treet, med sin gyldne farge, gir varme til rommet. Gulvene kommer i en rekke bredder, lengder og karakterer.

  Andre artikkelen

  Hvordan designe ditt eget 3-D Dream House
  Slik legger du på Skirting Board
  Slik legger du flis på en betongplate
  Hvordan bygge en Betong Paver Oppkjørselen
  Typer av rørflenser
  PEX vs Kobber
  Hvordan å renovere et tre-plan
  Slik legger du til isolasjon og kryssfiner i tak
  Slik installerer du Bentley Carpet
  Slik spyler du en takvifte
  Hvordan anker en pinne i en vegg
  Slik isolerer du eksisterende yttervegger
  Hvordan installerer jeg anheng belysning fra stor fluorescerende belysning?
  Home Addition Ideas for Windows
  Grønn oppvarming og kjølesystemer
  Slik legger du farge til trepanel uten maling
  Hvordan bygge en over bakken dekk
  Polering Nyhurt Betong
  Slik gjenoppbygger du betongkjøringsspray på
  Hvordan Kutte Marble Gulvfliser