Hvordan torget et tregulv

Hvordan torget et tregulv 

1.

Mål 3/8 tommer ut fra veggen langs siden av gulvet der du planlegger å starte gulvet. Lag to merker på gulvet, en i hver ende av rommet. Snap en linje mellom de to merkene med en kryss snaplinje, slik at du har en linje som går parallelt med veggen og sitter 3/8 tommer ut av den.

2.

Gjør Samme ting langs motsatt kant av gulvet.

3.

Mål mellom de to linjene i den ene enden av gulvet og deretter på den andre. Hvis de ikke er nøyaktig samme avstand fra hverandre i begge ender, justerer du linjene fremover eller bakover til de er. Flytt linjene så lite som mulig fra sine 3/8-tommers posisjoner fra veggene, splitt forskjellen for å få Den konsekvente avstanden. (Eksempel: Hvis linjene er en halv tommers nærmere hverandre i den ene enden av gulvet enn den andre, flytt hver linje 1/8 tommers tilbake i den enden, og flytt begge av dem 1/8 tommers fremover i de motsatte ender.) Koble linjene etter behov.

4. Legg en linje med gulvbrett side om side (langs breddene) fra en linje til den andre, uten å feste dem. Mål plassen som er igjen mellom kanten av det siste brettet og den andre linjen, for å finne ut hvor mye overflateplass det ville være på slutten hvis du startet med fulle brett.

5 .

Kombiner plassen som er igjen med bredden på et gulvbrett og divider deretter med to for å avgjøre hvor bred start- og sluttkursene skal være. (Eksempel: Hvis brettene er 3 tommer ide og det var 1 tommers mellomrom igjen, da start- og sluttkursene hver skal være 2 tommer brede: 3 pluss 1 er 4, delt med 2.)

6.

Bruk en bordsag til å kutte den første raden av brett langs deres lengde ved startmålingen du har bestemt. Klipp av fra riflede sider av platene og installer dem med kuttene på den justerte kalkens snapline og vendt mot veggen.

7.

Monter resten av gulvet. Lengde kutt den endelige raden til samme bredde som startraden, ta kuttet fra tungen siden denne gangen. Brettene skal stå på sluttlinjen, 3/8 tommer fra veggen. Gulv trim vil dekke mellomrommene ved veggene.

Gulvene i eldre boliger er ofte ikke helt firkantede. Det er vanligvis ikke et problem med mindre du legger et tregulv. Hvis du starter gulvbanene langs en vegg uten å kvadre den først, kan du komme til motsatt veggen for å finne at gulvene er skarpt vinklet mot den. Dette vil være vanskelig å kutte og vil se dårlig ut. Løsningen er å dele forskjellen og spre ut den vinkelrette vinkelen mellom begge ender av begge vegger, slik at det ikke er merkbart når gulvet er i.

Andre artikkelen

Hjemmelaget Masonry Tools
Slik bruker du solenergi i skolene
Hvordan kutte hull i Cinder Block Walls
Slik installerer du en Wainscoting Panel Sheet
Slik arkiverer du skap
Slik installerer du støping i et hjem
Veggbyggingsinstruksjoner
Installere Case Molding på en Døråpning
Den gjennomsnittlige garasjeprisen
Grunnlag brukt i byggekonstruksjon
Typer av pneumatiske verktøy
Isolasjon Skum Vs. Cellulosefylling
Slik leser du en høydemåler
Hvordan forberede seg på internmaleri
Tips om oppsett og plassering for innfelt belysning for stuen
Corian spesifikasjoner
Solar Water Funksjoner
DIY produsert stein
Slik opprettholder du fogginess i et dampbad
SpectraSet Tile Laying Instruksjoner