Hvordan få mer varme fra en trebrennende peis

Hvordan få mer varme fra en trebrennende peis 

1.

Brenn brannen din med tørt tre for å få mer varme til hjemmet ditt. Ifølge Utah Department of Environmental Quality, er tre som tørkes i minst seks måneder, og helst så lenge som ni måneder, mer effektivt og gir mer varme. Wood Heat Organisation anbefaler at du bruker sukker lønn, hvit eik, rock elm og bøk skog, da de er blant de høyeste i energieffektivitet og brenner varmere enn grønn eller våt skog.

p> Hold sikkerhetsbarrierer som glassdører eller skjermer åpne mens peisen din brenner aktivt. Mens barrierer gir beskyttelse mot varmen fra et sikkerhetssynspunkt, blokkerer de også strålingsvarmen fra å varme opp rommet ditt. Du får mer varme i umiddelbar nærhet av peisen når dørene er åpne.

3.

Monter tilbehør som en rist eller en varmesirkulasjonskanal i ditt eksisterende peis for å få mer varme til å strømme inn i resten av ditt hjem. Begge disse enhetene trekker den varme luften fra peisen og leder den inn i rommet, noe som gjør varmesystemet ditt mer effektivt.

En peisbrennende peis gir bilder av å være koselig og varm med en kopp varm sjokolade om vinteren, eller romantiske tanker om å se drømmende inn i partnerenes øyne. I tillegg til at hjemmet ditt ser attraktivt ut, er en funksjon av en brennende brennende Peisen er faktisk å varme opp ditt hjem, selv om det ifølge Utah Department of Environmental Quality er mange peiser ikke veldig effektive. Velg brennstoffet forsiktig og kjøp tilbehør for å spre varmen jevnere for å oppnå mer varme fra peisovnen.

Andre artikkelen

Hvordan bygge en trelagringsdekkboks
Trenger du å kaste alle seksjoner av dusjen?
Hva slags fliser bør brukes til en teller?
Hvordan kutte et porselen gulv
Styles of Porcelain Posts
Hvordan bryte kjelleregulv for kloakk
Slik beregner du grus for en kjørebane
Hvordan leie en Mini Skip fra Toddskips
Slik installerer du laminatgulv med grunnplater som er festet til vegger
Slik legger du til et lite kjøkken Pantry
Tak blinkende alternativer
Typer av skruer og navn
Elektrisk Vs. Væske Radiant Gulvvarme
Hvordan øke verdien av ditt hjem på et budsjett
Slik setter du peis i en vedovn
Slik installerer du teppstein gulvfliser
Hvordan å figurere firkantede opptak av et hus
Slik installerer du et lavt flytende toalett
Slik bor og trykk metall
Hvordan å tegne fliser kantene