Typer av reduksjonsmidler for tregulv

Typer av reduksjonsmidler for tregulv  Vedlikehold av tregulv brukes til å overføre veden til en annen etasje av forskjellig høyde, og ved å bruke riktig reduksjonsmaskin er det viktig å oppnå en profesjonell installasjon. For å sikre at du kjøper den riktige reduksjonsmaskinen, er det viktig at du lærer de forskjellige typer hardwoodgulvreduksjonene som er tilgjengelige.

Ensidig reduksjon

Også kalt et flush-reduksjonsaggregat eller standard reduksjonsaggregat, sidet reduksjonsmiddel brukes vanligvis til å overføre hardtreet til keramikk eller andre fliser eller til en annen hardvedgulv. En ensidig reduksjonsmåler brukes også noen ganger til kosmetiske formål når hardvedet er støpt til en peis eller lignende armatur, i dette tilfellet er det ' s bruk er å forsterke strømmen av treet der den møter den andre overflaten.

Overlappingsreduksjon

Ofte brukes med flytende gulv, overlappingsreduksjonen overfører vanligvis flytende gulvet til et nedre gulvmateriale. Overlappingsreduksjonsmidlet brukes også til å omdanne et flytende gulv til tepper; I begge tilfeller er overlappingsreduksjonen utformet for å opprettholde ekspansjonsgapet for flytende gulvet. Som sådan er det viktig å opprettholde ekspansjonsmåling ved installering av reduksjonsmidlet.

Bilevel Reducer

Brukes primært med tykkere 3/4-tommers tregulv, gir bilevelreduksjonen overgangen til et undergulvmateriale . Vanligvis brukes til overgang til keramikk, kan bilevelreduksjonen også brukes når hardved møter tepper hvis situasjonen garanterer en høyere enn vanlig overgangsfinish.

Andre artikkelen

Hvordan håndtere Trim med en Coping Saw
Instruksjoner for PVC takmontering
Slik installerer du en Farm House Sink
Måter å male kjøkkenskap
Slik borer du hull i konkrete fundament
Hvordan å rengjøre oksygen acetylen tips
Residential taktekking alternativer
Hvordan blåse isolasjon inn i taket
Hvordan lage mitt hus gratis
Hvordan å klare et vinyl gulv
Hvordan lage en betong kjeller
Hvordan grout kjøkken tellere
Hvordan bygge en mantel i en murstein peis
Hvor lenge skal Acclimate Hardwood Flooring Material?
Slik installerer jeg IKO taktekking
Slik kjøper du en krypteringsdampbarriere
Gjør det selv Vinyl Gulv
Slik Sound Proof et rom for opptak
Hvordan å redde antikke betongblokker
Om hytte eller håndverk stil hjem