Slik installerer du Foundation Perimeter Tile

Slik installerer du Foundation Perimeter Tile 

1.

Mål omkretsen av fundamentet og legg til ca 6 ekstra føtter for dreneringsflisen. Drenering fliser, til tross for navnet hans, ligner ikke vanlig flis. Et 4-tommers perforert rør kommer i en lang, kontinuerlig, fleksibel lengde.

2.

Monter sumpbøtten i en grop ved siden av fundamentet ditt, med toppen av bøtte ca 6 tommer lavere enn nivået på grunnfoten. Grunnfoten er den brede betongputen under fundamentveggene. Entreprenører kan installere en sump bøtte i rommet under et vindu godt for enkel tilgang i fremtiden.

3.

Sett den ene enden av dreneringsflisen i en av dreneringen hull i sump bøtte lokket og legg resten av slangen rundt fundamentet av fundamentet, rett på toppen av bunnen. Ta det hele veien uten å kinke det.

4.

Roter dreneringsflisen til perforeringene er nederst, og berør bunnen. Unngå å vende opp perforeringene oppover for å redusere risikoen for at sedimentet kommer inn i hullene. Enkelte dreneringsfliser kommer med en 'sokk', et utvendig maskedeksel som fungerer som et filter for å holde sand og sediment ut av røret.

Pek den andre enden av dreneringsflisen i det andre dreneringshullet i sumpbøtte-lokket. Begge ender bør nå noen få inches inn i bøtte uten å berøre bunnen. Hvis de er for lange, trim av endene med en verktøykniv.

6.

Dekke fliser med grus 1/2 tomme i diameter. Bruk vasket grus uten sand og smuss. Gruset fungerer som et filter over dreneringsflisen.

Sett pumpepumpen i skuffen i henhold til produsentens spesifikasjoner, skift lokket og fyll på igjen grunnvann som siver ned ved perimeterflisen vil nå strømme inn i sumpbøtten for å pumpe ut.

Tips og advarsler

 • Når du er klar For å installere flisen, unngå å forlate det åpne slangen på bakken, noe som kan tiltrekke seg gnagere som kan føre til tilstoppet dreneringsflis.
 • Vær forsiktig når du arbeider i grøften mellom fundamentet og jorda. Hvis jorda skifter, kan grøften kollapse uventet. Hold en stige i nærheten, og ha alltid en annen person på stedet når du jobber i grøft.
 • Hjemmets grunnlag er den strukturelle basen som støtter huset ditt. Når grunnvannet siver seg ned og samler langs de utvendige kjellerveggene, kan en liten sprekk i fundamentet starte en innendørs vannlekkasje. Når en entreprenør bygger et hus, tar han skritt for å hindre vannet i å komme inn i kjelleren. Støpefeltfliser, eller dreneringsfliser, spiller en nøkkelrolle i å samle overflødig grunnvann og lede det mot en oppsamlingstank der en sumppumpe overfører vannet til et bestemt drenering. Det er mulig for aa gjør det-du-selger for å installere denne typen fliser.

  Andre artikkelen

  Typer lagskruer
  Ulemper med en Tankless varmtvannsbereder
  Slik setter du en saltfinish på betong
  Bordsagblad Tips
  Slik reface Peiser
  Kjennetegn ved Birch Plywood
  Hvordan å isolere en veranda gulv
  Hvordan legge Engineered Hardwood Floors
  Betong Gulvbelegg DIY
  Hvordan bygge innvendig veggramme
  Bluebird House Specs
  Slik installerer du en Slatwall
  Hardwood Vs. Granittfliser til kjøkkengulv
  Kjøkken Remodeling sjekkliste
  Typer av rørledninger
  DIY Dewalt Battery Rebuild
  TAMKO Roof Shingle Farger
  Typer House Roofing
  Residential Solar System Design og Installasjon
  Slik fjerner du tunge og groove gulv