Slik bytter du utvendig metallfasade på et mobilt hjem

Slik bytter du utvendig metallfasade på et mobilt hjem 

1.

Fjern alle metallskruene på metallpanelene som du bytter ut, ved hjelp av en kraftborer og en '# xBC; Løsne metallpanelene på hver side av sidepanelet. Dette gir deg nok plass til å fjerne panelene du erstatter. Det vil være omtrent 15 skruer for hvert metallpanel. Lagre skruene for installasjonen av de nye metallpanelene.

2.

Skyv det gamle sidesporet til venstre. Gjenta dette for alle panelene du erstatter. Dette vil låse opp de to panelene fra hverandre, slik at du kan fjerne stykket siding fra utsiden av mobilhuset. Sørg for at du bruker hansker, da metallkanter kan være veldig skarpe.

3.

Kontroller rammen som ligger bak sidesporene for å sikre at det ikke er rotet tre, og at Isolasjonen er tørr og intakt. Bytt ut rotte tre eller våtisolasjon før du installerer den nye sidesporingen.

4.

Mål metallpanelene festet til mobilhuset, og sørg for at de nye sidesporene er i samme størrelse som de gamle panelene. Mål også de gamle panelene. Dette sikrer at topp og bunn av metallpanelene er jevne. Bruk et par tin snips for å gjøre nødvendige kutt på metallpanelene.

5.

Monter det nye sidesporet ved å hekte låsesømmene til de gamle eksisterende sidesporene. Lås sømmer ved å tilpasse de to sidene av panelene med de to sømene på de gamle panelene, og skyv det nye panelet oppover mot taket til panelene er jevn med hverandre.

6.

Bruk en masonstrenglinje eller garn, og juster strengen med skruene på de andre sidesporene. Legg merke til det nye panelet hvor skruene må være. Dette sikrer at alle skruene er jevn med alle de andre skruene på utsiden av mobilhuset.

7.

Fest metallskruene til det nye metallpanelet starter på bunnen av panelene sømmer, og arbeider oppover til toppen av sidespor. Ikke skru skruene over, da dette vil resultere i denting av det nye metallet.

Bytte av metallpanelene på utsiden av et mobilhjem er mulig, men trikset er å finne metallpanelene som passer til forrige metallfasade. Du kan bestille panelene eller til og med ha en metallbutikk som lager metallpaneler for deg. Hjemmeforbedringssenter er i stand til å bestille dine matchende metallpaneler også. De nye panelene vil ikke ha forvitret, se ut som det gamle panelet, men mønsteret på metallet er det samme.

Andre artikkelen

Slik fjerner du herdet veggpanel lim
Tips om installering av takrenner
Rimelig Baderom Renovering Ideer
Informasjon om Wood u0026 amp; Vinyl Siding
Hvordan passe et vinyl gulv
Hvorfor er elektriske ledninger laget av kobber?
Gjør det selv Stone Peis Mantle
Hvordan å utvide en ramme for en utvendig dør
Typer av roterende trefasetransformatorer
Slik løser du innvendige hjørner av gips
Slik legger du en vask til granitt benkeplater
Hvordan velge et bassengfilter
Instruksjoner for rørtråd
Slik legger du nytt tregulv over gammelt tregulv
Hvordan sette Travertin Tile
Monteringsanvisning for stålrør
Slik bruker du en cut-off sag
Solarium fordeler
Hvordan gjøre en eksponert aggregat fullføre på betong
Hvordan å bryte opp en kjeller etasje gulvet