Slik bruker du ditra over laminat benkeplate

Slik bruker du ditra over laminat benkeplate 

1.

Bygg et solid fundament for en ny benkeplate ut av to lag med 1/2-tommers kryssfinér av ytre kvalitet. Bruk den gamle benkeplaten som en mal, kutt vaskehullet ut og fest den til skapene under.

2.

Rull et ark Ditra over toppen av den nye benken, og kutt den i størrelse med et verktøykniv og et saks. Klipp vaskenhullet ut, så det vil være klart for installasjon.

3.

Spred et lag med modifisert tinnemørtel direkte over eksteriørkryssfiner med rett side av en tinsett sparkel. Kam kammer seg inn i tinsettet med tannens tannside. Tannstørrelsen skal være omtrent 3/16 x 1/8 V-hakk. Legg Ditra direkte inn i det våte tennsetet.

4. Sett Dirta-membranen i tinsettet med et kort, rett stykke 2x4-tømmer etter de forhåndsbestemte kantene på Ditra linje opp med kryssfiner.

Spred umodifisert tinsettmørtel over toppen av Ditra-membranen med den rette siden av en 1/4 x 1/4 x 3/8 -inch fliser trowel (for en 12x12 flis). Komb ryggene inn i umodifisert tinsett. Sett flisen av ditt valg i det våte tinsettet ved hjelp av avstandsstykker for en rett, konsistent fugemasse. La tynnettet tørke i henhold til produsentens spesifikasjoner.

6.

Bland en mengde fugemasse med vann til grouten når konsistensen av peanøttsmør. Plasser fugemasse på flisen, og sprer fugemasse ut med en fugemasse. Tving grouten inn i fugemasse-linjene slik at de er helt fylt.

7.

Tillat fugemasse å sette opp i 15 til 20 minutter. Tør grouten av av flisene, hver for seg, med en fuktig fugesvamp. Tillat fugemasse å kurere i 72 timer. Påfør inntrengende fugemasse og flisforsegler til fugemasse for å holde flekker ut av fugemasse.

Ditra er et oransje polyetylenmembranmateriale som brukes som underlag for flisinstallasjoner i mange situasjoner. Det er laget av Schluter Systems, LP, og er designet for å utføre det samme, eller bedre enn sementbrakettmaterialer for flisinstallasjoner. Ditra har fire hovedroller: en koble membran, vanntett membran, en dampbarriere og et støtte- og lastfordelingsmedium. Ditra er lett, kutter enkelt og krever ingen spesielle installasjonsverktøy.

Andre artikkelen

Forskjellen mellom hus og modulære hjem
Brennende brennende ovner mot peisinnsatser
Gjør det selv Finishing en kjeller
Bulldog Front End Loader Information
Hvordan henge gipsvegg rundt en garasjeport
Slik installerer du Crown Molding på en Vaulted Ceiling Angle
Kan du erstatte rottede logger med stein eller murstein?
Granitt Peis Mantel Ideas
DIY Oppvarmet flis
Slik blander Portland Cement til å installere glassblokker
Hvordan legge fliser på tre undergulv
Instruksjoner for etterbehandling av en fersk herdet betonggulv
Slik bytter du en skadet flis
Ny Konstruksjon Rengjøring Sjekkliste
Slik monterer du en vask i granittplaten
Slik legger du på klikk gulv
Slik installerer du et toalett i et hjørne
Hvordan estimere mengden laminatgulv
Slik fjerner du Linoleum fra undergulvet
Installasjonsinstruksjoner for Metal Roofing