Slik Figur Vinyl Siding

Slik Figur Vinyl Siding 

1.

Mål utvendige dimensjoner på bygningen du skal til side. Skiss omkretsen av bygningen og registrer målingene på tegningen. Rundmålinger opp til nærmeste fot og legg til 20 prosent for avfall.

2.

Beregn kvadratfotene på hver vegg ved å multiplisere bredden av høyden. For eksempel, hvis veggen er 10 meter side og 8 fot høy, 10 x 8 = 80 kvadratmeter. For en vegg med topp eller gavl, tegne en linje over diagrammet ditt der toppen starter. Dette bør gi deg en firkant og en trekant. Beregn kvadratfotene for torget. For trekanten, flere høyden ved basen (den lengste siden) og divider med to. For eksempel, hvis basen er 12 fot og høyden er 8 fot, 12 x 8 = 96/2 = 48. Legg til alle beregningene dine for å få den totale kvadratmengden av bygningen.

3. < / p>

Mål høyden og bredden på alle dører og vinduer. Utfør de samme beregningene som tidligere for å bestemme kvadratmottak. Ta kvadratfotene av bygningen og trekk kvadratfotene av vinduene og dørene. Dette vil gi deg kvadratfotene av området som trenger sidespor. For eksempel, hvis bygningen er 1000 kvadratmeter og vinduene og dørene er 80 kvadratmeter, trenger du 920 kvadratmeter pluss 20 prosent og 920 x .20 = 184 + 920 = 1 104 kvadratmeter.

4.

Beregn antall ark vinylsiding du trenger ved å ta kvadratfotene du skjønte tidligere og dele med 100. Vinylfelter kommer vanligvis i 100-kvadratfotplater. Hvis bygningen er 2.000 kvadratmeter, trenger du 20 ark. Det er alltid en god ide å ha litt ekstra hvis du gjør en feil ved å kutte eller skade et av arkene.

Tips og advarsler

 • Lag et ark eller to hvis sideskjermen er skadet etter installasjon. Det er ofte vanskelig å matche sidekanten etter et år eller to på grunn av produktendringer.
 • Vinyl sidespor er en billig og attraktiv måte å beskytte hjemme fra elementene. Det er slitesterkt og krever lite vedlikehold. Før du kjøper vinylsider, må du finne ut hvor mye du trenger. Dette er enkelt, men nødvendig for å unngå å betale for siding du ikke trenger eller løper ut før jobben er ferdig.

  Andre artikkelen

  Slik kanter du granittfliseregner
  Slik legger du fliser rundt et ovalt badekar
  Hvordan å fullføre en betong trottoar
  Spray Skum Isolasjonsinformasjon
  Hvordan kante gulvfliser
  Slik setter du Endcaps på kjøkkenbordene
  Slik fjerner du en baddusj
  Slik reface kjøkken tellere
  Møbelbelegg Verktøy
  Slik installerer du en kobberbacksplash
  Faktorer som påvirker takdesign
  Slik installerer du offset diagonal fliser
  Typer av skjermdør maskinvare
  Roofing Center Home Exterior Ideas
  Hva er meningen med Type 5 konstruksjon?
  Slik installerer du teppe på linoleum, fliser og hardved
  Slik installerer du en skiferflate
  Slik installerer du Pergo Snap-Lock Flooring
  Hvordan lage PVC utemøbler
  Slik bygger du stenfinérkolonner