Installere tregulv i et bad

Installere tregulv i et bad 

1.

Slå av vannledningen til toalettet, bruk ventilen på veggen bak den. Skyll toalettet for å tømme det. Koble tilførselsledningen fra toalettet med den justerbare nøkkelen. Fjern gulvboltene på hver side av toalettet. Løft toalettet rett opp og ta det ut av toalettet.

2. Legg på papirunderlag over hele overflaten, i rader, kutte den til riktig lengde med en verktøykniv og stift det ned til underetasjen.

3.

Sett startgulv langs veggen der du vil begynne, legg brettene med de rillede sidene mot veggen og plassert 3/8 tommers vekk fra den. (Dette `` utvidelsesgapet '' vil tillate treet å bevege seg over tid.) Skyt negler gjennom toppene av brettene, parvis hver 10 eller 12 tommer. Koble styrene i enden, kutt den siste på mittsagen din slik at den passer mot sidevæggen.

4.

Installer neste kurs ved å tappe platene tett sammen med den første kurs, lås dem sammen via deres tongue-and-groove kanter. Spik dem gjennom sidene i stedet for toppen, og legg en spiker hver 10 eller 12 tommer rett over tungen, i en nedadgående vinkel. Ikke la endene av brettet stå mellom kursene.

5.

Fortsett over gulvet, kurs selvfølgelig. Bruk din puslesag til å kutte brettene rundt toalettet drenering og eventuelle andre hindringer. Bruk en bordsag til å kutte sluttkurset om nødvendig, så det passer mot den fjerne veggen med et 3/8-tommers mellomrom der.

6.

Sett på nytt toalett. Monter gulvkledning for å dekke ekspansjonshullene rundt gulvets omkrets.

Tregulv er ikke det ideelle gulvbelegg på badet, på grunn av fuktighet, men det er noen unntak. Hvis du har et halvt bad (ingen badekar eller dusj), så er det et godt laminert prefabrikkert tre gulvet kan fungere for deg. Tre utvider og kontrakter med klimaendringer, og denne naturlige bevegelsen vil bli enda større i et høyt fuktighetsmiljø, så det er viktig å la gulvet sitte i rommet i minst en uke før du installerer det slik at det kan akklimatisere.

Andre artikkelen

Hvordan lage en glassdør
Hvordan velge en sandblaster
Slik fliser en kjøkkenbord med en vask
Slik reparerer du et eksisterende tinntak
Hvordan er Tumbled Marble Made?
Hva er involvert i å installere etterspørsel varmtvannsberedere?
Hvordan bygge en enkel vindkraftgenerator
Bruk av brannmur
Hvordan bygge en utvendig trappelagre
Vinyl Siding Spesifikasjoner
Green Flooring Ideas
Hvordan male Gamle Kjøkkenskap
Hvordan sammenligne bærbare øvelser
Bullnose Granitt Edging
Slik måler du et rom og bestillingsfliser
Hvordan Finne Oak Trapper
Solenergiprogrammer i Delaware
Bærekraft med et drivhus
Slik installerer du dusjknapper
Verktøy for kutting av gips