Ideer til Retro Paint

Ideer til Retro Paint  Populær mellom 1930- og 1950-tallet har 'retro' -stilen vært en del av et dekorativt gjenoppblomstring de siste par årene. Laget med enkle fargekombinasjoner, lyse aksenter og dristige malingsvalg, er effekten enkel å lage, og kan fungere for omtrent hvilken som helst plass. De fleste store malingsfirmaer gir eksempler og bilder av retrostil, og flere hjem forbedringskrifter og blogger gir en rekke poeng og tips om hvordan man skal trekke av retro-maling.

Utvendig

For å oppnå en retro eksteriør med fet farge er nøkkelen. Siktning gjennom periodebrosjyrer, blir det tydelig at farger og kombinasjoner fra æraen var betydelig mer eventyrlystne enn de som er vanlige i dag. Hjemme fra 1950-tallet var ikke basert på pasteller og nøytrale, og omfavnet livlige paller, inkludert solgulv, salvegrønn og turkis. I dag finnes det flere selskaper, inkludert Behr og Valspar, som kan gi fargespesifikk matchning, samt en rekke nyanser som er identiske med de som finnes i eldre kataloger.

Kjøkken

En felles tegning for remodeling, kjøkken har blitt stadig mer populært som retro makeover sentral. I løpet av de siste årene har alt fra reproduksjonsutstyr til rutete fliser vokst i popularitet. For en ekte retro-følelse kan huseiere vurdere fargen på epoken og bruke dem til å skape en 1950-talls følelse med moderne berører. Vanligst reflekterte kjøkkenfarger solfylte eksteriørene, men kunne også inneholde militære greener, marineblå og rosenrøde røde. For å tone ned lysstyrken, ble kabinens farger ofte igjen nøytrale og to-tone, med øvre skap og nedre skap i forskjellige nyanser. Behr maling og de fleste store forsyningskjeder kan hjelpe til med fargevalg, samt verktøy for å digitalt 'male' et rom for å velge hovedfarger, aksenter og skapalternativer.

Modern retro

Velge en retro utvendig farge isn 'Det er alltid mulig i moderne tid. Med noen nabolag, spesielt de med huseiereforeninger eller de som betraktes som historiske områder, som ofte begrenser utvendige fargevalg. En vei rundt dette er å velge aksenter eller grenser i tråd med 1950-tallet. Myke greener, lyse gulger eller vannet blues er alle vanligvis nøytral eller kule nok til å fungere i et moderne fargevalg, og gir den berøringen av klassisk appell. Interiørfarger er mye mer fleksible, men kan også tones ned ved å blande og matche. Accent-vegger kan brukes til å minimere hovedfargen, og flere dype farger kan brukes til apparater, aksenter og skap.

Ideelle farger

Behr er en av de ledende malingfabrikatene i USA og kan bli funnet ved levering butikker inkludert Home Depot og Lowe s. Som sådan gir selskapet et utvalg av farger, hvorav mange kan matches med de som brukes i gamle kataloger og malingprøver. Toppfargevalg for retro stiler inkluderer Joyous, en lys gul; så vel som Fossil Butte, en militærgrønn. En fullstendig liste over farger finner du online, og prøver kan bestilles eller kjøpes.

Andre artikkelen

Hvordan lage en Pickering Laminatgulv
Veggbyggingsinstruksjoner
Slik gjenoppretter du Makita batterier
Hvordan legger jeg opp kabinett mot kjøkkenutstyr?
Slik installerer du en marmor counter i kjøkkenet
Wood Backsplash Ideas
Hvordan bygge en sammensatt maskin
Rainscreen Mold Prevention
Hvordan reparere en Weathered Oak ytterdør
Hvordan male en garasjeinnredning
Skjære Crown Molding Vinkler
Hvordan bygge en dekk veranda
Hvordan kutte molding og trimme
Slik monterer du beslag på en kobberrør
Gjør det selv: Gulvvarme
Nivåmålingsverktøy
Slik fjerner du Schlage Ashfield Locks
Slik Preview Forclosure Egenskaper Bruke Google Earth
Clean Room Entry Procedures
Taping Tørrvegg Tips