Hvordan lage en benkeplate for granitt

Hvordan lage en benkeplate for granitt 

1.

Slett av den gamle telleren og sørg for at det ikke er noe på toppen. Ha vasken og kranen til hånden som skal installeres i den nye telleren. En mal vil bli tatt av den gamle tellerens kanter og plassering av vasken og komfyren av granittfabrikanten. For å sikre at denne malen er så nøyaktig som mulig, bør den gamle telleren være klar og eventuelle apparater som vil være en del av nytt kjøkken bør være der.

Ta av den gamle vasken og kranen ved å slå av vannforsyningen til kjøkkenet og bruke en skiftenøkkel for å koble fra dem. Trekk ut eventuelle apparater, slik som som komfyr eller oppvaskmaskin, og forbered deg på å fjerne den gamle telleren. Dette kan være støvete, så fjern retter eller gryter og panner fra skapene under disken.

3.

Fjern gammel teller fra kjøkkenet. Bruk en kittkniv til å kutte gjennom en hvilken som helst silikon som ble brukt til å knytte den gamle telleren til veggen eller til skapet under. Bruk skruen til å løsne og fjern eventuelle skruer som kan holde en laminateller i plasser. Bruk prybjelken til å løfte den gamle telleren opp av skapet.

4.

Rengjør kanten på skapene godt. Fjern eventuelle gjenstander lim og støv eller rusk. Den nye telleren må holde seg til toppen av de gamle skapene, så sørg for at det ikke er noe å komme i veien for obligasjonen. Hvis fabrikanten krever det, fjern apparater fra området, for eksempel en komfyr eller oppvaskmaskin. Disse vil bli installert igjen når granitten er på plass.

En granitt benkeplate kan være et flott tillegg til kjøkkendesign. Granitt tellere er sterke, holdbare og har en naturlig skjønnhet som er uovertruffen av andre materialer. Når du forbereder deg på å installere en granitteller, må det tas skritt for å sikre at telleren er riktig dimensjonert, og at området er klart. En ren, klar plass er avgjørende for riktig tellerinstallasjon.

Andre artikkelen

Hvordan lage betong ikke fryse
Hvordan figurere kvadratfot for flis
Felt Roofing Tools
Utvendige ideer for et doble bred produsert hjem
Hvordan kutte med en oksygenacetylen fakkel
Slik fjerner du en sagblad
Slik isolerer du et vindu med skumisolering
Typer av tre gulv for en tilhenger
Hvordan å rengjøre en skitten grout verktøy
Hvordan lage lette betongformer
Typer Deadbolt Locks
Slik legger du et hull i kjørebanen
Slik fjerner du klistrede gulvfliser
RICS-koden for profesjonell adferd
Slik monterer du Cedar Shingles
Hvordan Cedar Shingle en tillegg til et hus
Slik fjerner du en linoleumgulv
Slik bruker du en pulver-aktivert neglpistol
Slik løser du kjøkkenveggskap
Hvordan sammenligne bærbare øvelser