Slik kobler du en utblåsingsventilator med et lys

Slik kobler du en utblåsingsventilator med et lys 

1.

Slå av strømmen til eksisterende taklampe, ved husets kasse. Ta av armaturet ved å fjerne skruene som holder den på plass, og koble deretter ledningene bak den.

2.

Gå på loftet over badet og finn den elektriske boksen vil være på loftsgulvet, montert mellom to gulvbjelker). Fjern kabelen som holder elkabelen i esken. Kabelen skal ha tre ledninger som kommer ut i enden av den: en svart, en hvit og en bare kobber.

3.

Fjern pæren ved å ta ut skruene som holder den til bjelkene, og utsett hullet i gulvet med utsikt over badet. Sett avtrekksviftenheten over hullet, slik at inntaksventilen dekker det. Spor rundt ventilen , flytt deretter viften og kutt ut det nye, større hullet ved hjelp av din stikksag.

4.

Sett avtrekksviften på plass over hullet. Monter enheten til de to bjelker på hver side av den, ved hjelp av de medfølgende monteringsskruene.

5.

Koble den hvite ledningen fra kabelen som fortsatt er koblet til kretsboksen til den hvite ledningen fra viften. Forbind forbindelsen ved å holde trådenderne ved siden av hverandre og vri en kabelhett over dem begge samtidig.

Finn den svarte ledningen og den blå ledningen fra viften din. . Disse er henholdsvis vifte og lys ledninger. Koble begge på en gang til svart ledning fra kabelen, hold alle tre trådendene ved siden av hverandre og vri en kabelhett over dem.

7.

Slå slutten av Den bare kobberledningen fra kabelen rundt den grønne jordskruen på vifterens elektriske boks. Ta de hvite og sorte ledningsforbindelsene inn i esken og lukk den med den medfølgende platen og skruen.

8. < / p>

Koble opp eksoslangen til viften og kjør den til utsiden av veggen. Klipp ut et hull for slangen ved hjelp av din stikksag og fest slangen med skruer den fulgte med. Gå ned igjen på badet, Sett ventildekselet på hullet i taket med ledningskrokene som fulgte med. Slå på strømmen igjen.

En uttrekksvifte fra badet trekker ut fuktig, fuktig luft fra badet og sender den ut, slik at det ikke kan oppstå mugg og andre problemer. Den vanligste måten å installere en ny eksosvifte på er å sette den i stedet for et eksisterende taklampe, styrer den fra lysets veggbryter. Dette forlater selvsagt manglende lys, og det er derfor du kan kjøpe avtrekksvifter med innebygde lys. Enkelte badoppsett krever profesjonell installasjon, men hvis det er et uferdig loft over badet, er det s relativt enkelt å gjøre det selv.

Andre artikkelen

Kan et nytt tak legges over et gammelt tak?
Hva er høyden på en Coat Closet Rod?
Block Mantel Ideas
Historiske rehabiliteringsstipendier
Slik installerer du Adura Luxury Tile
Hvordan installere flis hvor en gulvovn var
Hvordan montere Pegboard
Kostnader for å installere en gasspeis
Slik installerer du en forhåndsformet benkeplate
Hvordan bli med MDF
Hvordan Finish Gipsvegg og hvilke verktøy som skal brukes
Hvordan å varme gulvet
Den beste måten å kutte takfliser på
Hvordan installere Farmhouse vask
Steg-for-trinn-stemplet betong
Hvordan lage utendørs skifer
Ideer for bygget i køyesenger
Den beste måten å installere laminatgulv
Typer av dreiebenker
Hvordan lage flat skap dører